Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve elite to su diktatori 21 stolječa!!!Oni su mutanti nastali ukrštanjem komunističko-socialističkog i neo-fašizma!Napravili su takav sistem da su oni vazda u kombinacijama i da se bez njih ne može formirati pa ni kantonalna vlada!!!Građani su pod okupacijom!
Mala ispravka narod nije zainteresovan da se promijeni zivot u BiH
ljudi samo bježte odavde, vama je nabačena luđačka košulja i ne možete je tu skinuti, niti ćete imati vremena za to. i neka vas nije briga što će se desiti poslije. ovo je prostor ekonomsko-političkih i ideoločkih sukobljavanja na globalnom nivou a vi ste samo taoci. vi ste neuspjeli eksperiment, u stvari vrlo uspjeli ali koji je dokazao nešto sasvim suprotno od onoga što je trebalo biti. i zato vam neće biti spasa, prije no što i planeta propadne.
Tonino, goni se i ti u PM, i ti si bio a i danas si dio te "elite"
@mojmoj skinite mi se više svi sa k...ca i dajte nekim mlađim insanima da pokrenu ovu zahrđalu mašinu, majku vam odvratnu svima!
Može li se ova ovakva BiH uvesti u EU pa im samo urućiti ustav od neke normalne građanske zemlje her sve dok smo zemlja konstruktivnih (plemenskih)naroda ovakvo stanje će DA BUDE.
Reci nam nešto što ne znamo...
Lazes belosvjetski hostapleru. Nisu zainteresovani neprijatelji drzave, Covic i Dodik. Nikada necete uspjeti u izjednacavanju branitelja i agresora.
Pa naravno da nisu. Kad bi promjemili stanje na bolje pa narod ne bi mario za njih. Ovako je robovlasnički odnos ko ima "sreće" plata 500KM i ostalo što fali za prehraniti ima hrane u nacionalizmu i fašizmu i inim izmima.... Crkni stoko
Da se primjetiti da je prvobitno stanje na kojem se bazirani EU vrijednosti i nacela uslo u fazu poremecaja sa kojim se dovodi u neuralgicno stanje a najvise iz razloga da pojedine clanice kao Hrvatska koristeci svoje clanstvo pretvaraju u lov u mutnom za njihove vec ranije poznate ciljeve i teritorijalne pretenzije prema BiH
Neko sa uzivanjem prati Ligu prvaka,neko Euroligu,neko NBA,samo mosnjo Handckea i to iz dana u dan.Pa dobro bar su sad culi za Nobelovu nagradu.Jadna majko sta se i radi,al' se narod bruka 😂😂😂
Ako EU kao slijepci sebi dopuste da im takvi kao Kolinda i njeni izabrani EU predstavnici predstavljaju BiH i po njima namecu odnose izmedzu EU i BiH onda nejvecem dijelu gradzana takva EU ne treba jer bi takve HDZ vrijednosti bile u sukobu sa nacelima EU
Dobro jutro Columbo. Amerika je vec otkrivena. Jos jedan sto palamudi o BiH
Narod je manipuliran. Ne prođe dan da se ne objavi neka vijest vezana za rat i ratna dešavanja. Kada narodu predložiš da bi trebali da to stave sa strane i nastave sa životom oni to dožive kao uvredu. Kao... predložio si da uvrijede vlastite žrtve. Pa nije to to. Zaboraviti ne treba, ali nastaviti sa životom treba.
Mi smo ostali zarobljeni u 14.12.1995. kada je potpisan Daytonski sporazum. Rađaju se djeca koja rat nisu ni osjetila, ali oni su u ratu. Konstantno stanje grča, tenzija, podjela, informiraju se o ratu više nego oni koji su se borili. Ovo je stanje hladnog rata.
Tuga je u tome što nas neminovno vode u novi rat. Vode nas kao ovce na klanje svojom nebrigom za BiH. Postavili su nam uvjete i pravila, neodrživ ugovor po kojem bi trebali živjeti i ostavili nas da se koprcamo. Odgovornost Zapada je da razriješi ovaj čvor koji je zapetljao u BiH. Dokad možemo ovako?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pas koji laje nije dovoljno kuhan! - Kineska poslovica
Pa nisi rekao ništa konkretno i novo, što već ne znamo.
Ko li je ovaj Picula kad je ovako pametan?