Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi sa kandidaturom za grad kulture?
Stani, stani, je li ovo u gradu koji je trebao biti grad kulture, hahahaha... Šta kažu HDZ i SDA na ovo, ili je i za ovo smeće kriv neko iz Sarajeva...
Evropska prijestolnica kulture. 🙄
Nadlezne u Mostaru treba lincovati za ovaj javsluk i lopovluk.
po evropskim standardima :)
Kakvi retardi od tehničke stvari(odvoz, reciklaža, spaljivanje i pohrana smeća) prave politiku!?fujjjj
Mi smo divlji narod koji ne zaslužuje ovu ljepotu na kojoj živi i poplave, zemljotresi i klizišta su baš ono što smo zaslužili i neće nas spasiti nijedan Bog, Allah ili Isus, Kad smo stoka i nema tu pomoći.
I ono 30 komentara, a tamo na bubajalu 500 komentara. Kakav raspad i rasulo od naroda.
Ne vjerujem u sta gledam...
Juzni srbi na sve nacine pokusavaju da ucine zivot u Mostaru nepodnosljivim, i dobiju svoj stolni grad. Ali nece uspjeti. Prije ce se iseliti.
Eto kad ne date svom predsjedniku Željku Komšiću da zavede red. Gledajte sad.
U njihovom rodnom selu nije bilo kontejnera , smece su bacali u potoke i sumu, pa ta navika im postala urodjena i dobili smo novu poslovicu : Gdje vidis livadu, tu smece baci .
pa super. imaju svoj Tv .imaju šta prikazivati.ili to možda Čovića ne interesuje.
HDZ/SDA smetlje i otpad, mentalni i duhovni..., primati i stoka!
Za sve je kriva Irma Baralija i Naša stranka!