Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roditelji mu dali ime Aljoša, nereligiozni komunisti, stidjeli se svoje vjere, a danas Aljoša vrši inkviziciju nad onim koji su kao njegovi roditelji tad.
Kakve to ima veze? Sa 18 si punoljetan i odgovaraš za svoje postupke! Ako su ti roditelji alkoholičari, ne zanči da to moraš biti i ti! Ili ako su doktori nauka, ne znači da ti moraš završiti fakultet!
Aljoša zv. tri plate s dva budžeta.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Kad otvorim gulaš, sve se bojim sad će Čampara izletjeti iz gulaša i napasti me što jedem njegov zalogaj. Ima li Bakire koja funkcija gdje nisi postavio ovog lika, imaš li ti još kojeg čovjeka u svom taboru?
imal ijedno mjesto da nisi izabran...campara..jel te stid...ti lutas bebo
da sam znao da ih je ovako lijepo gledat iz Frankfurta,davno bi otiš'o.
Bošnjaci,Srbi i Hrvati mogu živjeti skupa uz pomoć UN trupa.a vidimo da nije tako,u FBiH mogu Bošnjaci i Hrvati ,a u rs Srbi ,dok na državnom nivou mogu svi zajedno pa jedan srbin Dodik se uslika sa bošnjakom Džaferovićem i Hrvatom koji to nije Komšićem,pa musliman Bakir sa pravim Hrvatom Čovićem i Dodik pravin srbin sa njim priča i dogovara.pa ko kaže da nije bratstvo i jedinstvo među narodima BiH . Vidiš da se može samo treba para i još više politike i pozicija.
Stara mostarska izreka je: Bog te sačuv'o od Martinovića, Huskovića i Borozana!
SDA pokloni i dom naroda HDZu BiH????? Pa Balije majku vam jesteli vi normalnu u opšte kada glasate za SDA
Sta ima poklanjat, jel se zove Federacija ili ne?
KAKO ja mogu na državni entitetski ili kantonalni budžet
Nikako, k'o ni ja!
Aljosa predstavlja Bosnjake, a Edim Hrvate. Pravo bratstvo i jedinstvo
Tek , što je jako formiran , kad ono namah problemčići....; srpska lista poručila....., a kad tomu dodamo što je i cro-lista poručila , iliti će tek poručiti , ... pa tek Bošnjačka , a naravno i lista Ostalih ima pravo da poručuje i traži autohtone vrste " ostalih " predstavnika , ...komedija počinje...
dom naroda parlamenta federacije bih znaci sa naglaskom na federacije, ne vidim zasto bi bio srbin iz republike srpske kad imamo i mi u federaciji dovoljno srba
kada razum i svi parametri govore idi iz ove proklete BiH al nesto jos ima malo da me cuva
Manjina u vrhu drzave, mašala !!!!
Izgleda svako malo ćemo ostati bez invalidnina i penzija.
Cuj "autenticni" Srbi?! Zar ima takvih?