Komentari (505)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..pa, imaju OBN, FTV.... ;-)
Ne znam čiji je onda ovaj Federalni,jer na njemu apsolutno pricaju hrvatskima i ponasaju se kao na HRT
ali nije to to... treba da su voditelji iz gruda, širokog, posušja itd. onda će to da bude hrvatski kanal 100%
Nista novo na livadi. Hrvati hoce TV na svom jeziku, Bosnjaci im seru za ledjima ne daju, a Srbe boli K, a sva tri naroda kao konstutivna u fasistickoj drzavi sto se zove Bosna. Bosnjaci "uce" Hrvate kako je to "jedan jezik" pa toboz ne treba, Hrvati i dalje hoce jer su konstutivni, Srbe opet zabole debela k...cina. Mrznja je velika, ali rekoh...Srbe zabole k.
TV kanal -- Lijepa gospođo, kaže se, plati pa klati!
UJajcu prilikom placanja telefonskog racuna ako ti je ime Huso, Haso ,Mujo itd onda ti automatski naplati RTV taksu a ako ti je ime Anto , Zoran ,Ivan itd onda te na tecnom hrvatskom jeziku pita ,, Bez tv pretplate,, i naravno 90 % hrvata neplaca i sada hoce jos i tv kanal na hrvatskom jeziku. Ali neka ga uvedu i neka donesu odluku da isti oni placaju muslimani svoj a srbi svoj tv kanal. Dosta vise da bosnjaci najvise placaju tv taksu. A ta doticna Monika neka nadje modus da hrvati placaju istu tv taksu i onda neka pravi tv kanal. Odnosno neka donese na uvid parlamentu i javnosti zadnje racune od tv prtplate koje je platila., i onda neka nesto trazi.
Svaka cast, sve vise ljudi postaje svjesno da Hrvati pod krinkom nacionalne ugrozenosti zapravo pljackaju Bosnjake...
smijem se komentarima, a najradije bi plakala. pa u nasoj bih se uvijek govorilo jednim jezikom i svi smo se razumjeli. bili smo bogatiji u lingvistici nego nasi zapadni i istocni susjedi. govorili smo i hljeb i kruh, i voz i vlak, i sedmica i tjedan, i celik i gvozdze, i ladica i fioka i talas i val i svi smo bili normalni. sta je sada ovom narodu? hoce kanal na hrvatskom bogami ko da mi u bosni pricamo kineski. ma dajte narode natjerajte politicare da se uozbilje, jer morace onda traziti prevodice sa hrvatskog na bosanki i srpski, bogami to kosta...
vic godine , kao i ovaj rts . sve govna fasisticka . sve protjerati
Jel to ne razumiju ovi pa traze na hrvatskom jeziku
napravite 100 kanala al od svojih para
monika nabijem te na kurcomlat
Pa imali su svoj kanal pa su malo bankrotirali...sad bi da ih Bošnjaci guraju...aha.... Ima li išta da ovi kamenjarci daju, malo za promjenu, a ne samo traže, traže, prose, bljak...
samo nek balije laprdaju mi pretplatu ne placamo vec godinama a Covic ce ovo ostalo da sredi. Dragan nema vremena sada, prati suđenje pobratimu mu ga Miletu Ronhilu. A, i ovaj Salihović se nešto nadigao pa kaže i ja podižem više optužnica. Sada ili nikada!
Ovih dana sam čuo od jednog tajkuna da če kupiti FTV i biče TV Bosansko Turska sa bosansko turskim jezikom Ako bogda
"nemoj tako, zena je u godinama nije njog do uloge ona se "naulagala".
Šta će bagra, nemaju pametnija posla nego da uvode hrvatski kanal. Pa dajte povećajte plate hrvatskom narodu u BiH i dajte ljudima posao koji ga nemaju, ebo vam kanal mater čime se ono bavi , a pogledaj kako pojedini žive.
Svi katolici u bosni do agresije su govorili istim jezikom kao bošnjaci poslije rata isto kao da je stigla neka naredba da se jezik promijeni u hrvatski i šta sad žele nemogu Bosnu preobratiti u hrvatsku i moj prijedlog takozvanim hrvatima u Bosni nije vam daleko hrvatska a naše katolike ostavite na miru kako Velečasni Papa kaže Mir vama
Kad bi netko bio ljubazan da mi objasni kako, gdje i mome se plaća ta RTV taksa ...??? Ja bih rado da plaćam ali, eto ne mogu pronaći način kako ... Unaprined sam zahvalan ...!!!