Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ne nervirajte potpredsjednice, sve ce to biti kako treba, vazno je da dedo mraz ne smije u skole
MAXIMILLIAN-E, steta sto i ti nisi poginuo! Bezbeli zato sti si bio u dijaspori, na sigurnom! Hajde da se mijenjamo, sada nek se zarati za tvoj ceif, pa ti truhni u rovovima i gladuj!
CEGEVARA, seljačino! Idi u Boliviju, tamo ti je mjesto! Moyes i na Kubu akto ti se vise svidja.
Glupo je vise dokazivati, VEC dokazano. Treba nesto CINITI. Pitam se gdje su borci, zar su ratovali i ginuli njihovi prijatelji, djeca, rodbina, da bi ONI sad nijemo posmatrali kako nestaje ono zasto su se borili. Zar su svi oni PATRIOTI djaba ginuli... Na njima je najveca odgovornost!!!!! Borci prijete demonstracijama samo kad im ne isplate 4 KM povisice, pa to je van svake pameti, nestaje im DRZAVA, oni kao da se nista ne desava, ne isplati im se 4KM povisice, oni svi hoce na ulice....Ima li te Boze?????? Borci, mjenjajte \"vase\" rukovodstvo POD HITNO!!!!!!
Ama, ima li iko da napise IZDAJA DRZAVE, i da stane sa plakatom na neki trg u Sarajevu. Pa ako treba stojati na trgu sa plakatom citav dan, pa i sutradan. SIGURAN sam da ce se polako pridruziti hiljade i hiljade patriota. Ovo piskaranje je i napravljeno samo kao nekakv ventil da se ljudi isprazne i onda opet sve po starom. Svaki covjek mora imati nekakav ventil za praznjenje, inace bi puko skroz, a takve se ne moze kontrolisati. Zato i postoje ovi komentari.... radi kontrolisanja nas samih. Nista bez MASOVNIH PROTESTA. Svi na ulice, ako vam je stalo do DRZAVE.
U situaciji kada veleizdajnicka banda ima kompletnu vlast, zahvaljujuci enormnoj gluposti samih Bosnjaka, te sve resurse i novac utajen raznim pljackama, poraz pro-bosaskih snaga izgleda neminovan. Ovo je treci puta u historiji Bosne da bosnjacki veleizdjnici ukidaju bosansku drzavu za sitni sicar. Tri puta praviti istu gresku je fatalno i ovaj puta nas ni sam Bog ne moze spasiti. Ko ima malu djecu neka razmislja kako da ih spasava. Novi genocid koji ova banda sprema bit ce jos strasniji.
Pa zasto onda ne govoriti o specijalnom odnosu izmedju drzave Srbije i drzave BiH, a odnosi izmedju RS, FBiH nek budu dio prekogranicne regionalne saradnje npr. FBiH sa pokrajinom Vojvodinom?! Mislim da je ovim cinom jasno povrijedjen uobicajeni protokol vanjskih poslova: s srbijanske strane dolazi drzavna delegacija, sa nase strane pored brzog kamuflaznog doceka protokola MVP za bilateralu, Jeremic se sastaje sa entitetskim predstavnicima. Nebi bilo problema da su za taj sastanak i Dodik i Kebo od Predsjednistva (kao iskljucivo odgovornog za vanjsku politiku) dobili tzv. status \"dio drzavne delegacije\", a ocito da nisu....
Nastat ce jedna cudna situacija u kojoj ce Tihic i kompanija pokusati obezbjediti kredit za sebe nudeci Dodiku i ovakav ostatk tzv federacije, pod izgovorom da taj ostatk nije ekonomski odrziv. Dodik ce to objerucke prihvatiti, dati par izdajnika neke povlastice i onda ce nastati tihi nastavak genocida. Vrata evrope ce biti ovorena, sve sto moze da hoda ce pohrliti tamo, tako da ce Dodiku ostati skoro kompletan prostor bivse Republike BiH na raspolaganju. nakon nekoliko godina taj ce se prostor ujediniti sa Srbijom, a Bosna zauvjek nestaje za mape svijeta.
Za koji mjesec ce Dodik i veleizdajnicka grupa okupljena oko vrha SDA, SBiH, DNZ i SDP, preko ustavnog zakona za Brcko, legalizovati nelegalni dejtonski Ustav, a odmah zatim Dodik ce raspisati referendum. Legalizacijom nelegalnog dejtonskog Ustava, legalizuje se i tzv RS i Dodik dobija pravo na otcjepljenje po medjunarodnom pravu, koje je u ovom slucaju relevantno. Sta se dalje moze ocekivati? Bosnjaci su sada, zahvaljujuci konsolidovanim veleizdajnicam okupljenim oko vrha SDA, SBIH, SDP i DNZ u deset puta goroj situaciji. I ono malo Armije sto je bilo potsala je VRS, zahvaljujuci opet SDA. Kako najavljue Mesic Hrvati ce uzeti \"svoj\" dio.
Očajno stanje u zemlji još više naglašavaju ovi beskičmenjaci ala Kebo,Halilovic,Tihić i slična nepismena ambiciozna stoka koja svoj glupi nos svugdje moraju zagurati...Halo kretenu,mali miš Jeremić došo da provodi SANU spletke po Bosni i vi mu nalježete na rudu,primaš ministra vanjskih poslova duge zemlje ti u svojstvu predsjednika Federacije koja je samo entitet...hoćemol se to otcjepiti od RSa???