Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo dobro se sjecam vremena kad smo se prije 30 i vise godina ismijavali cesima,turcima i ostalima kako su 50 godina iza nas po razvoju,poslijeratni politicari su nas kao cobani vratili sto godina iza tih drzava
Ma jašta političari nas unazadili, a nije agresor (VRS/JNA).
Mi smo drzava kojoj se sve donira. Pokrali nas za respiratore 10mil. Koji su isti donirani,onda nekakva imena vakcina.Sad imena lijekova.A sve to donacije.Znaci samo sjedite i čekate donacije a dzepovi vam puni ne moze bolan vise da stane u njih. Kukate nema ovo nema ono,jadna smo mi drzava. I na kraju baš me zanima od kojeg ce respiratora,lijeka,vakcine biti riješen Covid-19?
Opet ste isli prositi cçc...
Opet ste isli prositi cçc...
drugi poklone nasi preprodaju...
Bravo Sema. Kapa dolje. Takvi trebaju voditi KS.
Hvala.Da mi je doziviti da procitam prilikom posjete politicara iz BiH zemlji xxxx BiH donirala nesto.Nama jis samo fali da Saudiska Arabija,Iran,Turska pocnu vitre uplacivati u BIH.Samo prosimo.
A gdje vam je stari i gdje je onaj japanski po kojem su Turci napravili svoj koji je došao u donaciji
Ma naravno vidjeli da narod kupuje taj lijek i kontaju zasto ne bi mi zaradili koju paru pa isprose 10 000 komada da bi mogli preprodavati
samo daj donacija i guzovace. stvarno imamo najnesposobniju vlast na svijetu. pravi lezihljebovicki uhljebi
Povoljno prodajem Hurme i Favira ponude oglasom . P.S, Imam dva slobodna mjesta za vakcinaciju u Beogradu !!!!!
Fadilovi dupli Respiratori nas pobiše , šaljite respiratora braćo .
sSamo jbn. sadaka. Jb. te grob nidje nas 😔😕
Interesantno, ministar saobracaja i cini mi se direktor vik-a dogovaraju dostavu lijekova? 😂 Ako su lijekovi dobri ko oni dotrajali tramvaji ima da bude veselo.
Prosite opet?
Bisera se usmrdila sva