Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
težak šizofrenik...
u kojoj stranci je sad ovaj iz saveza reformskih snaga, ubsd-a, sdp-a, sdu-a, udruženja travara...
joj ovih "pametnjakovića" i manipulanata, a postoji li mogućnost da Srbi izglasaju Bošnjake ili Hrvate, ovaj "socijaldemokrata" ispade veći nacionalista od Čosića, samo da dođe do fotelje.
p.s. nek se ugledaju na Braciku koji nikad nije manipulisao sa nacijama, nego konkretno radio stvari na terenu!
odlicno je nastupao za popis stanovnistva, odlicno je govorio u raznim debatama, ali ipak jarane, ne mozes sam. ipak, tvoja je proslost suvise cudna da bbi mogao postati neki revolucionar preko noci. no, ipak dobro si govorio i borio se, ne predaji se i nastavi sa istinom i borbom za istinu i pravdu....
ovaj izmjenjao dresova ko kuja frajera jedno 3-4 stranke promjenio plus travar :) a alkos zesci u igmanu restoranu kazu sa nekom ko kcerka mu moze biti ... nekada davno hodao sad je skontao da bi u RS mogao fotelju ufatiti i kakvu mladu izgleda..
za svakog "drogeraša" trava raste. neće ga haman više niko
Samo misli ......
Zar ovaj nije bio nekad u SDU ..
hajd sad opleti po dijaspori....
Jest frajer ludak :-D:-D :-D
"Dijaspora"? Hm, Hm.... To su oni koji se javno hvale da "izdržavaju Bosnu" i "ostavljaju "milijarde".... a toliki im je nivo svijesti, da se za izbore registrovalo jedva 40.000. A moglo je barem 300.000.
oerlikon, kad kažem najmanje 300K, naravno da mislim na državljane BiH koji žive u "dijaspori", znači ljudi svih nacija , možda čak i 500K.... malo razmišljanja ne bi ti bilo naodmet... majmune