Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*EBE MI SE I ZA DODIKA I ZA SPREČAVANJEPOKUŠAJA UKRAJINICZACIJE, *EBE MI SE ZA SVE KADA NEMAM OD ČEGA DA ŽIVIM. OVI ŠTO SU SE NAHAPALI BEZBRIŽNO UŽIVAJI U ŽIVOTU A MENI SVAKI DAN CRNJI OD PRETHODNOG. PENZIJA MI NE DOTEKNE NI DO 15. U MJESECU NAKON ŠTO PLATIM REŽIJE NAKON ČEGA GLEDAM KUD SUNCE HODA I ČEKAM KADA ĆE ,,UMOVI,, RIJEŠITI DA ISPLATE OVU CRKAVICU JAL 7. JAL 8. JAL 9 I SVAKI MJESEC NAREDNI DAN, CIJENE DIVLJAJU, GODINE STIGLE, NISAM KADRA NI DA RADIM BILO ŠTA, BOLESNA I KO BRINE OD JADNOM ČOVJEKU, TAKO DA I JADNOG ČOVJEKA BAŠ BRIGA ZA UKRAJINIZACIJU I ZA SVE DRUGO. NEKA VALA RADE ŠTA IM VOLJA, VIŠE ME NIŠTA NE DOTIČE OSIM MOJE BIJEDE.
trenutno 12 cetnika na sajtu ;-)
Jel to strazu cuvas hehehehe
Potrebna vam je reklama vaseg proizvoda usluge? kvalifikovan i pouzdan partner za reklamu,sa povoljnim cjenama reklame Reklame se objavjljuju u stotinama facebook grupa,sajtova.news portala, uz to uradit cemo vam besplatno facebook stranicu ili blog (sa kontakt informacijama,slikama.cjenama vaseg proizvoda)reklama ce se prikazivati pomocu programa velikom broju facebook grupa ukljucujuci i 5mojih grupa i 3 fb stranice (50.000clanova),post s informacijama o vasem proizvodu,radnji,u prosjeku ce vidjeti 600,700 000 korisnika facebooka na dan,postoje i dodatne opcije.izrade websajta,seo optimizacije(white seo,black seo,izrada backlinkova),izrada on line prodavnice itd poboljsajte prodaju vaseg proizvoda,usluge... Fb stranica https://www.facebook.com/internetreklamazavas ili me mozete dodati na ovaj profil za vise informacija https://www.facebook.com/damir.damirovicc?fref=ts
bravo, Sejfo ! svaka cast na ovim hrabrim i iskrenim rijecima ! treba objaviti Dzihad i cetnicima i ustasam i anglocionistima, proslo je vrijeme bosnjackog popustanja !
Nije on kriv, to je splet okolnosti, da je postao poturčeni Musliman u raljama bošnjačkog pokreta.
Hajmo srbi na srpske postale sta ovdje komentariste sve protiv BiH mame vam se najebem pogane što živite ovdje majku vam
Glupi ste svi u pm jebali vas turci i ruši i svi zajedno u supak hoćemo normalnu državu i kraj kome se ne svidja nek ide u srbiju al neće ni srbija govana!!!!
Ruzan Sejfo :D
Dodik je kralj heheheheh
skydiver, kralj je iz razloga koliko samo pisete o njemu i koliko utice na vas.To sto si meni napisao vjerovatno je obrnuto, vidi se iz prilozenog.
Tako isto iz RS nemogu da shvate da bosnjaci biraju kadrove iz SDA sa Bakirom na celu koji otvoreno brani kriminalca koji je pozelio sluzbenom licu da mu crnac k***a cerku.Jel to normalno?
Jel ovog idiota iko zarezije? Pa on zivi godinama od prosipanja supljaka
Najnovija vijest Na pomolu kraj ljubavi : Milorad Dodik dobio TRIPER OD Željke Cvijanović
TEBI TREBA DA "TOKNE" DA SADA ŽIVIMO UKRAJINIZACIJU ,A AKO TO MOJ TOKIĆU NISI SKONTAO ONDA SE SKIDAJ S TIH TRAVA KOJIMA LIJEČIŠ BOLESTI.DAKLE NEMA NAMA DRUGE NEGO DA MI SADA KADA NAM JE RUČNA PODIGNUTA I NIOŽNA SLABO POTISNUTA ,DA IDEMO UNAZAD SVOM SNAGOM PA DA SE AKOBOGDA VRATIMO NA PUT JUGO-SLAVIJE PA DA SA BRAĆOM RUSIMA OTJERAMO FAŠISTE I ZAPAD SA OVOG NAŠEG PROSTORA NE BI LI KONAČNO PRODISALI I EKONOMIJU POKRENULI ,MLADE POZAPOŠLJAVALI I RAT OSTAVILI ONIMA KOJI BI DA RATUJU ALI KOD SVOJE KUĆE...NAS NEKA OSTAVE NA MIRU...ŽIVIO BRAT PUTIN I SLAVENI CIJELE PLANETE
Zakuhalo se ovdje pravo, slika i prilika multietnicke BiH.
Izgleda nije moguce pisati cirilicom sa iPhone aplikacije, sredite ovo Klixovci.Gdje je multietnicnost??
Vlahi, odjebaus!
Bravo Tokicu, nastavi sa demoniziranjem Do-dicka i Putka , dva qovneta,smrde ko svinjski proljev i oni i njihove zlocinacke tvorevine. Ali je najbitnije da se Putko pozabavio svojim bolestima,nema vremena a ni para za BH Pasce zvano Milorad