Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=LmeV1RC1Tu4 Rođen je Lider .. Mr Nermin Ogrešević načelnik općine Cazin( A-SDA ) kandidat za Premijera USK-a.
MALAVALA- VALA SI KOKOŠKA!
E ova Tokićeva ,,zlata vrijedi,,, hahahahahaha, baš će uplašiti Srbe, a i Tokić misli da još ima budala koji bi ginuli za tuđe ideale. TOKIĆU DAJ NARODU HLJEBA, BOLJE PENZIJE, ZAPOSLI OMLADINU, DAJ KVALITETNO A NE DUNĐERSKO LIJEČENJE, DAJ KVALITETNO OBRAZOVANJE I MILION DRUGIH NEOPHODNI ZA ŽIVOT STVARI A PROĐI SE ĆORAVA POSLA I BUDALAŠTINA O ,,KRSTU,, MENI (MUSLIMANKA) UOPŠTE NE SMETA, AKO SRBI NISU NAUČILI DA POŠTUJU SVOJA OBILJEŽJA I DA IH KORIST ZA PROVOKACIJU SUSJEDA NEKA IM BUDE.
deja vu iz 1991
krsta i igara...
Bravo Tokicu!!
krscanin volis ti deeebeel krst to ti je genecka deformacija,pradjedovi su ti volili da se nabijaju na kolac al nije problem gurni krst do kraja i dobijes kolac.
Da mi je neko juče rekao da Sejfudin Tokić priznaje Republiku Srpsku nebi mu vjerovao.
Drago mi je primjetiti da je nekada notorna komunjara Sejfudin Tokic dosao tobe i da i njemu smeta pogana krstina na Zlatistu ! Samo naprijed, Sejfo ! Allah je najveci !
TOKIĆU, JE L` TO ZAPELO SA ČAJEVIMA??
NISU NI BOŠNJACI VIŠE BUDALASTI, NE VJERUJEM DA BI OPET GINULI ZA BADAVA.
NARAVNO DA NISU GINULI SVOJOM VOLJOM, BOSANCI SU MIROLJUBIV NAROD ALI ŠTA SU DRUGO MOGLI NEGO SE BRANITI OD AGRESORA IZ SRBIJE.