Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejfudine zar ne vidiš da sve što si u životu krenuo raditi promašio si. Skloni se budaletino.
NEMA FAHRE U PREDSJEDNIŠTVU, HAHAHAHAHAH POPUŠI GA PO TREĆI PUT BOTOVI DŽABA STE SE PROVALJIVALI, PROVALIM VAM MAME...HAHAHA NAPRIJED DENISE,KARAJ MALOG ŠĆEPU HAHAHAHA DZABA VAM SVESKRIPTE OVOG SVIJETA
Niko normalan ne moze podrzavati jednog nasilnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tokic je covjek na mjestu a imam isti osjecaj i za Becirovica. Jedini problem je ostali SDP kadar koji se do sada dva puta pokazao kao beskrupulozni skup iskompleksiranih ljigavaca kojima je prioritet ponizavanje Bosnjaka i vrijednosti koje su vazne tom narodu.
Politička trgovina, kažem Vam, glasujte za Komšića, Komšić je pravi BiH patriota hrvat koji voli BiH, ne ko Čović i Ljubić da poklanjaju BiH imovinu milijarde vrijednu.
Ja cu da glasam za Denisa, ali SDP je obicna hobotnica koji su imali vlast od 2001-2003 i nista nisuu ucinili. Pa od 2010 do 2014. Katastrofa i narod ih je kaznio. Nadam se da ce narod znati da glasa tako sto ce glasati za Denisa za predsjednika a ostalo mijesa i glasa vise za kandidate bez stranaka. Al one koji obrazloze sta su to oni i cime su zasluzili. To u nas nema. Samo se kandiduju i kazu ja sam . Niko ne napise list papira zasto bi bio poslanik ?
NARODE, ako je istina da su i dzaferovic i becirovic mutavi debili za koga da glasam? Ovom uzmeš cvike moraš mu dati štap za slijepce a ovaj drugi je mutavi načitani nadrkani seljacic
10milja taksa za predsjednika
šuplja priča
I Miki Maus će ga podržati.
Lazes
Samo Mirsad Hadzikadic.Najobrazovaniji,najkompetetniji i najnepokvareniji. I da nista nema makar Selam necemo brukat pred strancima kad treba govorit na nekom drugom jeziku.Nasi su sposobni samo u Hrvatsku i Srbiju bez prevodioca otic
Tokiću je dodik uzor u smislu prelaska iz ljevice u desnicu, ali ne mogu svi uspjeti po istom receptu.
NIje imao za taksu, on u startu počeo da vara i podkrada buđet, oće na guzove vlast
Nakon A-SDA još jedan Bošnjak desno orijentisan podržava Denisa? Ko ovdje glumi? Očigledno Denis, samo dobija podršku od DESNIČARSKIH stranaka a sukobio se sa cijelom LJEVICOM. Pokaži nam koji te Hrvati i Srbi podržavaju? Klasična Bošnjačka stranka i kandidat? Nisi ti ni ljevica ni desnica ti si obični uhljeb koji je od 98 parlamentarac koji zivi na racun naroda.
Narod jedino vjeruje Denisu a nikakvim mesetarima koji bi od narodne sudbinne napravili trgovinu sa Covicem i Dodikom i cija je glavna preokupacija kriminal i bogacenje. Svako onaj koji se je vec potvrdio da mu je uz lijepu pricu i suplja obecanja glavna stvar bogacenje, takvome ne treba ukazati nikakvo povjerenje. A vecini je poznato o kojima se radi.Ova se preporuka odnosi i na one koji su takvima i podredjeni.
@Automatic600 kad je kod tebe rat zavrsio , ili mozda jos traje. Najbolje da dizes sator. Pozovi Covica nkegovi imaju iskustva s tim.
polako miševi kad vam uleti gigant 🍀🍀🍀🍀 pa vam zavede red, SPREMI TE SE ZA OKTOBRA DA VAS FAHRO POMETE 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
polako miševi kad vam uleti gigant 🍀🍀🍀🍀 pa vam zavede red, SPREMI TE SE ZA OKTOBRA DA VAS FAHRO POMETE 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@Automatic600 cuj borcine