Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćovjek u pravu 100% i sam se uvjerijo u to
ama nema više priče sa krmojedima svih vrsta,jasno i glasno BOSNA BOŠNJACIMA! Svi smo mi Bošnjaci i oni dole u Grudama i oni u Lukavcu i oni u Laktašima,Bošnjaci različitih vjera i religija koji su se otudjili od svoje drevne nacije!Vratite se braćo,vjeru vam niko dirati neće ali vratite se svojim bošnjačkim korijenima! "Znaš Bošnjače nije davno bilo, Sveg mi svjeta nema petnest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj Od Trebinja do Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroz svoje hire oba stranca ko u svome šire Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsvetije blago Nase ime ponosno i drago"
...đe si šešelj, nismo te prepoznali...
Vojo sta vadis ti ovdje ? ima ovdje dosta vadikala !
u rodnom gradu osjecas se kao stranac sve neke izbjeglice iz hrvatske srbi seljacine
No shit Sherlock Umjesto sto izjavljujete stvari koje vec i ptice na grani znaju,bolje bi bilo da uradite neso po tom pitanju
Azijati ( tkz mosnjaci ) uzivaju sva prava koja su zagarantirana svim nacionalnim manjinama u RS !!!
A sta na ovo kazu krug 99 ? Sta kazu babe Srebrenice ???? Sta kaze nasa Munira ???? Jeli ovo izvjestila Anadolija??? Hoce li biti kakve sadake?
kad oni pricaju o tome mamu im uhljebljenu jbem, o tome ste trebali pricat odma poslje rata smradovi, al jok, tad ste jos uvjek bili uhljebljeni i dio te klike koja je ovo sve i napakovala, pa sad kako ste pali klincu za usi, sad ste kao odvezali jezike, sto taj isti sefer nije pricao o nepravilnostima odma a ne sutio 20 godina pa onda izigrava kao pravednika, prolajala kucka jer je ispo iz tala, da je u ekipi koja vedri i oblaci sutio bi i mutio kao i poslije rata, smrde oportunisticke.
Vratimo se tradiciji bh. komšiluka, provjerenim višestoljetnim vrijednostima! Vratimo se davno dogovorenom ZAVNOBIH-u!
greska ! odreknimo se religije i svi trenutno postajemo Bosanci ! kako ti se ovo svidja !
Jedino moguća BiH je pod Titovim sloganom ''ni'', ''ni'', ''ni'', nego ''i'', ''i'', ''i'', pa ti vidi hoćeš li se odricati ičega. http://www.foreignpolicy.com/articles/1993/06/19/yugoslavia_new_war_old_hatreds
...yebeno je bit' "pogrešnog" imena...negdje se manifestuje otvoreno, negdje prikriveno...suštinski isto...
ma koja je muka mog mjesovitog drugara commija pritisla ? smanjena potraznja za ikebanama u 24% ili nesto drugo ?!
...@ampak3 ...samo objektivan stav nekoga ko je izvan i iznad vaših torina :)...guzicu mi čuva rad i znanje tako da ne "ovisim" o stranačkim brabonjcima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a u 24% svi Hrvati i Srbi imaju veca prava ?! Bosnje nadju 2-3 H ili S, daju im nrkakvu ikebana funkicju i onda pomocu te trojice pokusavaju dokazati kako u njihovim 24% cvjeta multikulti i tralalala ... grozim se od licemjerja bosnjackih hegemonista !
pa u rs-u ni tako nesto ne daju drugima sta reci na to ?
@bossyx ko to kaze ?! na primjer, dzevad galijasevic i kusta su visoko cijenjeni u rs-u, ne ?!
pusti ti tu suplju, u federaciji su diskriminisani svi, i bosnjaci i pravoslavci i katolici i ono malo ostalih..
on je ministarstva za istrazivanje ruda i gubljenja vremena,za emisije su trazili ste,evo vam ga..zali se babi aliji i ostalim koji su otisli u dejton kao bosanska delegacija, a vratili se kao bosnjaci,srbi i hrvati nigdje bosanaca,a bosna starija i od bosnjaka i srba a bogme i hrvata
Predsjednik Bošnjačkog pokreta i senator Svjetskog bošnjačkog kongresa Sejfudin Tokić . XAXAXAXAXAXA !!!!!!
nazad u rupu, niko te nije zvao!
@ lažni commi ukr'o si čovjeku nadimak, tvoji su ukrali ime naroda, ne znam ko onda živi u rupi, poturico !