Komentari (352)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjak: fahrudin radoncic, efendija c.e.r.i.c, muftija zukorlic, sejfudin tokic... Bosanac: zeljko komsic, josip pejakovic, mladen vojicic, dragan vikic... i onda mi neko postavi pitanje sta sam? :) aj zdrao!
Uvijek Bosanac nikad bošnjak!!!!
predsjednik turske je digao svoju drzavu na noge iz najvece krize za godinu jedan predjednik a toliko naroda i nije se zaduzivao i uvaljivao svoj narod u dugove dok nasi ne mogu saku jada da podignu a ima ih mnogo te ministara te ovog onog a mi smo ko kap vode za tursku jos dobijamo stalno neke donacije a oni izgleda te pare na druga vrata iznesose i ko zna mozda firme tamo vani kupuju.ali mi smo krivi sto samo laprdamo i sta se mi vise petljamo ovo je njihova drzava i ako bude ikad gusto nedaj boze neka je oni stite imaju i zasto
e pa meni je dosta svega nemam ja nista od toga sta ce meni pisati u licnoj kako se izjasnjavati o tome neka misle oni sto su se nakrali i sto pojeduju drzavu i firme i sto su postavili familije u fotelje ovo je ionako njihova drzava.mi smo ovce oni cobani prema tome ja odoh dalje dok jos nisam ostarila.,
bosnjaci su oni koji su sad stavili zabranu na online kladionice i pokusavaju cenzuru uvesti i nad internetom i kontrolu koliko para imate na banci, pa bujrum, budite bosnjaci i dajte da vam legnu na racune i odsjeku vam internet komunikaciju a ovaj sto pita gdje su bosnjaci bili za vrijeme rata? u minhenskoj logistickoj, kao i tihic. prvi u safu je bio u sefu, a tihic krao humanitaru vani. eto gdje su bili! to je patriotsko lice sda i bosnjaka!
KUKU NAMA NE ZNAMO NI KO SMO NI STA SMO,ZBUNJUJTE I OVAKO NAS NE PISMENI NAROD...ALI SMO NAROD OD 1463 HEEEJ OD 1463.HVALA TURSKA.
a skontala sam tako cu reci svoima da pisu jer mi nije bilo jasno,mada i sada me ovo zbunjuje ali ok.znaci pisem bosnjjak pa onda m ogu li ja ispustiti tu drugu stavku srbin hrvat muslima pa onda opet jezik bosnjacki.
Neke organizacije, a uz finansijsku pomoć iz inostranstva, pokušavaju ostvariti one ciljeve koje u protekloj agresiji na BiH nisu uspjeli ostvariti Milošević i Tuđman, tvrdi Tokić Uvodna Tokićeva tvrdnja je klasična poluistina, na kojoj egzistiraju bosnocidni projekti. _______________________________________________ Tvrdnja, zasnovana na činjenicama, bila bi: Neke organizacije, a uz finansijsku pomoć iz inostranstva, pokušavaju ostvariti one ciljeve koje u protekloj agresiji na BiH i ratu nisu uspjeli ostvariti Milošević, Izetbegović i Tuđman.
gdje su bosnjaci bili pocetlom rata
BOSNJAK jezik ARAPSKI religija SHIA ISLAM domvina BOSNA ,rezervna Turska,Iraq
Bošnjak-agnostik-jezzik bosanski!
MEHMED MEŠA SELIMOVIĆ: Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu šalu kao sa nama muslimanima. Do juče smo bili ono što danas hoćemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više ni toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog riješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo.
Poturica, to je jedino üto je naše. Sve ostalo je prisvojeno ili izmišleno.
necu se izjasniti kao bošnjak - ali cu i dalje braniti bih kao i svi "OSTALI" zato ne stvarajte bespotreban strah kod ljudi.
BOSNIJA-BOSNIJA-ci BOSNA-BOS-anci ne moze biti od BOSNA- BOSNA-ci
Ako popisa nije bilo od 1991. odakle sada Bošnjaka 55%. Ofrljoke je li Tokiću! Wishfull thinking! Nema ih toliko!
@PITANJE...Ne osporava se bilo kome da se izjasni kao Bošnjak, i ne želi se staviti znak jednakosti između islama i bošnjaštva .Pa do kraja 19-tog vijeka Bosanski katolici i pravoslavci nisu se nazivali nit tzv.”Hrvatima” nit tzv.”Srbima”, nego Bošnjacima.