Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlo joj viri iz očiju. Istinska nasljednica Sebije, lude vještice iz Golubovaca kod Titograda. Pravi profil pripadnika/ce zločinačke organizacije SDA.
opisao si je u potpunosti, žena spremna na sve zadatke koje joj napišu iz centrale, svi sdooo papci čitaju šta im centrala piše niko nema svog mozga, čelik ne zna ni pročitati kako treba.
@Antiboot ...treba joj zlo iscerat a dobro ucerat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Aljosa, s kakvim ti tukama sjedis zajedno! Smatrao sam te malo pametnijim!
brani PPZ jer su njemu svi clanovi SAD
prije SDA, samo je još NDH veličala antisemite...
prije SDA, samo je još NDH veličala antisemite...
pa ova se i fizicki pretvara u sebiju, strasno!
nisam imao posebno misljenje o ovom potezu, ali cim se SDA ovoliko trza mora da je odlican
@A_Qmega Za razliku od vas kerova, za koje misli glavni zeleni smrad.
Na budzetu sve prvoklasni sljam, sve podanici koji vire iz guzice svojim sefovima, svoju djecu od malih nogu uce kako ce da prolaze u zivotu dobro samo ako budu dupelizci i da lazu ako ce to biti u njihovom interesu i ako ce zadovoljiti svoje potrebe za novcem
Vjestice...
A ovi su svi kao doktori nauka sa Sorbonne?Teško nama sa njima.
Razumjem da su čete čete,ujke ujke,ali nas ne razumjem,jbg
Nije bitno što PPZ ništa ne radi nego što ga neće biti. Sve što im treba daju da im prosvjetni radnici urade i onda sebi pripišu zasluge.
Majstori spina. Da Bog da vas vise nikad ne vidio na vlasti u KS ili igdje drugo u BiH. SDA je poslije rata upropastila BiH bas ko i Miloseviceva Socijalisticka partija Srbiju.