Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama ovako i treba dok god gledamo na nacionalizam i kako se ko zove koje je vjere ne treba nam bolje. Dok je nama Bakira, Dodika i Covica bit će nama i gore
Pa nek ispasta Sarajevski kanton ne US kanton...
To smo mi sami sebi dali!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Draga djeco, oprostite ovim generacijama koje su vam ovo napravile... da vi budete pametniji od nas i da radite za bolje sutra kada mi nismo, da naučite na našim greškama ... tuga i jad ove slike... žao mi djece, duša me boli..
Dusa nekako i izdrzi al sto mene ku rac zaboli... uf...
@tender : Stari, ja mislim da tebe to odavno boli...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pobuni se sirotinjo zar ti nije dozlagrdilo
Cazin ima novu osnovnu školu na Ćupriji udaljenu 1km od centra grada. Međutim građanima mrsko voditi djecu 1km u novu školu. Stara škola se raspada i treba je srušiti jer na to mjesto malo za novu školu i nema dovoljno djece za dvije osnovne škole.
Dragi Bosanski Turci, Svugdje u svijetu se skolstvo financira iz budzeta koji se popunjava oporezivanjem. Da li bi vi dobrovoljno dali porez da bi se skolski fond povecao? Kako vi mislite da vlast 'treba' da se 'stara' ako ne kroz oporezivanje? Kao djeca kmecite i krivite vlast a sami ste krivi i za vlast koju imate i za nedostatak sretstava za skolstvo.
Problem je odgoje djece kuci djeca su zapustena od roditelja tako da dolaze u skolu kao kauboji
sve sto je polupano to su djeca polupala
iz inata pisu u rukavicama heheh jesi smijesan
nemam riječi - ovo je strašno. teško nasilje nad djecom. ko će i kad za ovo odgovarati?
Nane vam nanine! A gdje su ovdje prava djeteta na adekvatno skolovanje? Uslovi ko na golom otoku!
Babo nacije i njegovo nakot su nam obećali zlatne kašike. Jest ali nije niko reko da će nam govna servirati da jedemo i veselimo se što su to "naša govna" ona manje smrde. A djeca svakako ne trebaju u škole - nek budu nepismeni što više - lakše će se upravljati nepismenim seljakom. Bakire vođo naš riđobradi zabrane sve škole, osim medicinske da Sebi-ja može imati besplatne stažiste. hajl vođa i njegov nakot.
Zato se u Cazinu na Ostroscu gradi prelijepa dzamija, zbilja ogromna. Nedavno isao tamo na teren. Skole ionako ne sluze nicemu. Samo jedno mi nije jasno... zasto mladi ljudi odlaze iz ove zemlje prepune lijepih dzamija tamo gdje ih nema. E to mi nije jasno.
izgradili su cazinjani takodjer i lijep centar, kruzne tokove, fasade... ekonomski stabilan grad. budzet bez deficita. al skole su ionako nebitne. a i bolnice
što se živi dalje od Sarajeva gore je, znate li vi da je Općina Centar važnija od 10 drugih
isto kao u zatvoru
Čitam ove komentare..nije sve ni do Ćovića,Bakira i Dodika puno toga je do nas kada mi sami sa sobob rasćistimo neće biti ovakvih horor scena iz škola...
a s druge strane im medresa ko Bukingemska palata. i sa tim se Cazinjani hvale. Nju su potpuno digli i izgradili, pa im ne treba više para za nju, za one kružne tokove i modernu uličnu rasvjetu, pa se sad sjetili djece.
"odlaze nam mladi" kmeeeee. Pocrkajte stoko nacionalisticka, fasisticka, zatucana! Hodze nek vam dove i popovi nek vam kade oko skola, mozda vlaga i ispari, yebo vas bog ludi u prazne glave.
tu nesto nestima Cazin je jak to oni mogu napraviti kao novo za pet dana ali vazda ima ali ;)
ma ovo su slike iz Černobila lažete haha