Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi Kantoni FBiH obavezno slijediti primjer Tuzlanskog Kantona! Ne zaboraviti, ne oprostiti, ne zaboraviti!
Никад не заборави ко ти је био ђед!
@Knindža Nikada ne zaboraviti, ko si, šta si da prostiš danas! Nikada nisam mogao razumjeti, otkud tolika doza animoziteta između Turskih pravoslavaca (tzv.Srba) prema pripadnicima Turskog naroda. Pogledaj u tabeli, koliko Turski pravoslavci imaju azijsko/afričkih gena, odnosno gena čiji je domicil Afrika E-M78, tačnije 20,35%! Istraživanje pod nazivom "mapiranje gena" je vršio renomirani Igenea Institut. http://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_E-V68 Nije malo 489. godina Turskom vlašću! Samo se Ti i dalje laži da si Srbin, a ustvari su Srbin s izmjenjenim genetskim kodom, odnosno Turski pravoslavci!
Najpametniji potez u TK od zavrsetka rata! Bravo!
da se nikad zaboravi sve skole u cijeloj bosni i hercegovini trebaju 11.jula u srebrenicu potocare ,da nasa omladina upozna cetnicki zlocin i sve zlocine cetnika prije a posebno 1914-1918,1941-1945, a ne da slusamo cetnicke plesacice,
Svaka čast za ovu odluku.Djeca trebaju znati sta se desilo u prošlosti.Samo ti časovi trebaju biti obavezni i da se ne odrzavaju u okviru skolske redovne ekskurzije već posebno.
контам да би требали по рођењу бошњачког дјетета на чело истетовирати ријеч ''геноцид у Сребреници'', јебига, да се не заборави...
Тако је, само сади мржњу, док су дјеца млада...
ne poznajem gospodina doticnog ali sta reci nego da je to dobra ideja nek se djeca upoznaju sa istinom naravno
poznajem ga licno. zoka je veci bosanac nego velika vecina bošnja sto se busaju u prsa da su patriJote. zoka je otisao iz sdp-a kad je vidio kako zlatko prodaje bosnu za svoju licnu korist kao da mu je bih babovina. bravo zoka!!!
Sramotno je da jedan Zoran Jovanović mora predlagati ovakve stvari pored bošnjačkih imbecilnih političkih predstavnika u vlasti čiji jedini "posao" je pljačka države, haračenje onih koje u vlasti lafo predstavljaju i pravljenje ustupaka četnikistancima iz tzv. rs. Što se Zorana tiče, kapa dolje za inicijativu.
Tuzla je daleko ispred ostali gradova u BiH !!!
Super, a i djeci će biti zanimljivije ovo učiti nego o peripteralnim monopterosima od prije milion godina. :)