Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
m,ajku li vam Jugonastalgičnu, ebo vas SDP
Nas se narod nikad nece opametiti,ali eto.Srbi su koristili komunizam samo da kontrolisu ostale nacije i da ih pridobiju.Srboslavija i nista drugo.
Srbi nisu bili nikad sitiji, a niti ce biti, kao za vrijeme Tita. Vladali su Jugoslavijom, pa trazili vise. I izgubili sve. Muslimani su imali najmanje za vrijeme Tita. Bila je to pretezno radnicka klasa. Sada imaju mnogo vise. Hrvati su bili posle srba imali su lijep zivot. Izgubili su i oni. Slovenci su slovenci. Crnogorci su se zeznuli Makedonija se zeznula. Kosovo mozda u prednosti. Ali sve u svemu, Jugoslavije nema vise. Nema vise te snage koja se mogla suprostaviti stranim silama. Sada nas mogu gristi i sitne ribe. Tako ti je to Druze TITO Vjecna Legendo. Neka ti je vjecna slava Druze TITO vi ste svoje ponosno odradili. Vas duh nece izumrijeti. Ko vas voli volit ce. Fasisti. Nestanite sramno sa ove zemlje.
Majo , ja bi` te napaj`o !!!
Bem ti zivot. Borio se protiv Hitler, ZA Staljina. U medjuvremenu se malo predomislio, i posvadj\'o s\' kumom iz Moskve ostavio nam rusvaj i ovi ga jos slave, k\'o da je bio Svetac. Al zasto ne? Kad vec imamo Medjugorje, Piramide i Ajvaz Dedu, sta fali Titi u Tuzli?
Nosilac liste SDA za opštinu Centar je Titov oficir Nedžad Ajnadžić. Bravo za SDA. Imate moj glas.
Uh, jest Shomi ostarijo, a.l.ah te ne je.bo. a mora da sam i ja onda :(
@dino ili si sarajlica provokator ili \'tuzlak\' od tuzle. Hvala na glasnim izjavama, sad svi znamo ko ste. sutra kad padne vlada, i dode novo doba, mi cemo i dalje znati ko ste. imajte to na umu. Pozdrav
@Tuzla uh, ko bajagi tuzlaci se javljaju pa protiv Sarajlija, bizi bolan dosta je nama vasih dvostrukih igara , ja eto sarajlije i Tuzlaci ce se potuci, nisu budale vise...
Ostavite tuzlacima politiku da vode i sa takvim razmisljanjem u tursku selite
@Yubsh , BAAAARCC ko oni generali sakrio kokardu hahaha puno ih je licemjernih
Sarajlije,odjebite od nas.
Alija nije nikada bio legalni predsjednik države i vi to ne možete da shvatite,zapravo nećete,tu je sav problem..
Manifestacija me je jako obradovala ,ali su me komentari zamorili . Sedamdeset posto je negativno .Tako je bilo i pred ovaj gradjanski rat (mozete ga vabiti kako hocete , svugdje u svijetu je tako definisan ). Na prste mozes izbrojati pozitivne komentare , ne sto meni odgovaraju , nego sto je stvarno (historijski ) tako : COMMI ; DIPLIUR ; CHUMBA ;KURIR MEMO ; BABA ;BIZON 12KS ; ISKOSA ; FINO ..... Klixu ove komentare naprijed , a ostalo brisi .
sramota me sto sam iz tuzle
@commi nemoj mi jos crknut evo ti odgovora-!Moze i nova Jugoslavija ali-BEZ TURSKE GENOCIDNE VLASKE CIGANIJE srbopravoslavnih fasistoidnih SRBA!Oni su zavrsili svoje i za sva vremena!Nece vise niko i NIKADA ni pokucat na njihova ciganskopravoslavna vrata ali ni oni vise NIKADA na vrata BIJELORASNIH SLOBODNIH NARODA Balkana,Europe i svijeta!!Zavrsena rasprava!
Strašno! Izgleda da je Tuzla prespavala 80-90\'te godine. Opet se nadaju nekom bratstvu i jedinstvu sa zločincima. Jadni i čemerno do bola.