Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 mandata treba maksimalno da neko bude na.vlasti. zasto? Pa smanjit ce se korupcija, smanjit ce se pocetna kreativnost i rad. Poslije 8 godina svi samo gledaju kako da potkupe birace, nastimaju tendere i udaraju ljubavnice. Pa to je realnost, nista ne rade.
Cemu se onda 4orka u Sarajevu nada ? 8 od 9 nacelnika ubjedljivo SDA, to je dakle slika vecine a i onaj 1 Ibrahim bivsi SDA.
@Sprzo307 I jedan je previse od 4 godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
U Titino doba oni su bili poslusni misevi
@ZAGOR71tenej Titino doba- Crveni pasos, dodju ti na sahranu predsjednika svi drzavnici i cijeli svijet i placu za njim. Jaka sila, Staljinu se smije u facu, nicega nas strah, pobijedili smo fasiste. Bratstvo i Jedinstvo, ideali, jaki, ponosni, veliki. Danas smo smi karina i svi nam se smiju.
Toliko je ofirno da je Koanaković uložio pare od kampanje u klix
Odlican text. Bolji, realniji i odavno nije napisan na Klixu. Odlicna recenzija. Treba uvesti da mandat traje max 2 puta i time bi se sprijecile sve manipulacije i korupcija!
Sve mandate gradonačelnika treba ZAKONOM ograničiti na max dva mandata !!! Time bi se stvarala zdrava konkurencija, obećanja i realizacija bi se USKLADILI, manje bi se KRALO jer bi bili svjesni da nakon isteka mandata su na VJETROMETINI !!!
Uvesti princip da jedna osoba može najviše dva puta biti načelnik/gradonačelnik. I uvesti drugi krug glasanja, pa ukoliko jedan kandidat ne osvoji 50%+1 glas u prvom krugu, prva dva kandidata iz prvog kruga idu u drugi krug.
Na nas iz Gračanice ko je*e?! Naš Daso od prošlog stoljeća vlada...
Mi smo zarobljeni u ovom sistemu! Može ova četvorka da pobijedi SDA ali će onda morati tikve saditi sa HDZ-om i Dodikom što ti garantuje vlast bez vlasti. U Tuzli je Imamović dokazao da može iz jedne sredine da razvali stranku jer sa tolikom moći koju je prikupio i Kukićem iza leđa, rastura Nikšićev SDP kao beba zvečku
Bolje i itizam nego SDA vidite da cete pasti ovu godinu pa idete protiv onih koji u svom gradu nemaju nacjonalizma Stacete sad nijedan od osvih prozvani nisu povezani sa MALINAMO VENTILATOROM
sta bi sad gubi SDA ali dok je Vune bice i ovaca ne brinite se ( cast izuzetcima) neki se edukovat trebju kako nam se Novalic smije jer smo sirotinja.NISTE PISALI TAKO DOK STE ISLI SA SFRJ PASOSOM DJE GOD STE ZELILI ILI TI ZABORAVILI STE KAKO JE SE NEKAD DOK JE TITO BIO ZIVJELO Musliman sam ali nisam NACJONALISTA
Bolje je u Konjicu nego u Mostaru gdje ugasise fabrike I aerodrom.
Koliko stete samo nanose ovi SDA SENDVICARI da ni oni nisu svjesbln8 toga. Pa nebi glasao za SDA kad bi mi sad vladao Karadzic i Mladic.
da budemo realni ovaj TITA nije vidio ne moze mu prismrdit
Fuj, ove kretene sa Marsalom porediti, ili spomenuti u istoj recenici.
A alijaizam nista...
Interesantan članak međutim, svi pobrojani će i dalje obnašati funkcije dok se ili ne razbole ili dok ne umru.Letargija vlada decenijama.
Pod hitno zabraniti više od 2 mandata, taman da je najbolji na svijetu, nije općina privatna prćija,