Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Resort Osenik i Hotel Tarčin nisu uložili KM da se napravi kolektor za otpadne vode, da se uredi korito te rjećice na potezu Resnik -Pazarić_Osenik- Tarčin, da se fekalna kanalizacija skopča na kolektor. Bitno je da su urbanističke službe Opštine Hadžići i OV dali dozvole bez obaveze ulaganja u infrastrukturu.
Ma IB-ovci su krivi. Nakotili se ko crvi po KS, grade ne legalno, nema kanalizacija i odvoda...naucila stoka zivjeti po planinama ISTOCNE Bosne pa sad i po KS nastavila.
@fyllingsdalen U ovom dijelu Pazarića nema nijedan IB. Samo jedna kuća napravljena iza rata.
Normalno da koriste dronove, neće helikoptere dizati da gleda teren. Ovo je brzo, malo i praktično. To što u Klixu obožavaju kad je ovako neki fotogeničan belaj, to je drugo.
braća iz pazarića slabo dove...
svake godine standardna prica https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=FNp8awQGudE tuga i zimi i ljeti
Glavni uzrok ovome je divljacka sjeca sume...ali valja cuvat socijalni mir..dilema je velika
Čim je stigao fotograf i dron, da se može slikati i objaviti, direktor FUCZ-a j uspio istjerati prvu ekipu da se slika na terenu, pardon, da pomaže stanovništvu :)