Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi gradite drzavu u drzavi - to je cista pakost idi ba vijestice uzmi metlu i meti snjeg ulicom, tako da drzava ima bar neke koristi od tebe...
Vi cetalji nekome za primjer? Po cemu to GENOCIDU, PLACKANJU I KRADJI!!!Jel ovo neka zahebanc\'ja???
Bosnjaci su trajna katergorija u RS, kao RS u BH, gospodine Dodik. Reciprocitet zna biti nezahvalan.
A provalio sam i da vam smeta sto Dodiku pu-sim ku-.rac redovno i sto samo moju mamu i setru gu-zi a i mene ponekad ! Pakosni muslimani, sta vas briga sto ja i moja mama i sestra volimo istu cu-nu !
jel ba dusanka , sta bi?? ja sva konto vi tamo naka drzava hahaha.. dobrodosli u bosnu i hercegovinu
Nek\' malo jede krmetinu u svom selu! Zaboravila je odakle je sisla! Ona ce mi pricati ko nam treba sluziti za primjer???!?!?! Molim vas, gdje je ova drzava otisla kad nam ona i njoj slicni ucestvuju u vlasti?!??!
e ovo ce sigurno dorinijeti da se dogovore o budžetu na nivou BiH
@dani J.E.B.E.M LI TI SVE MRTVO I ŽIVO JOŠ ĆEMO VIDJETI ČIJE ĆE SE SJEME ZATRTI...ĆERAĆEMO SE JOŠ.
Mi u DOnjem Vakufu smo skontali da od ovog nema nista i odlucili smo da se ispisemo iz ove drzave. Ima li kakva drzava da se moremo upisat? De javite namah priko ovog Sa-X-a a more i preko SDP-a..
Ja sam zamjetio da ste vi pakosni na mene zato sto derem guzove mame Zelenog zuba. Mogu vam reci i da imate razloga biti pkosni. To su guzovi par-ekselans.
@dani -pricaj nam malo o \"civilizaciji\" stoko primitivna pljackasko- koljacka!
Jedino nam možeš ponuditi kevu da je rascepimo pa da se onda od nje odcepimo
E zbog ovakvih stvari treba proglasiti nezavisnot Republike Srpske odmah ....Nikakav nacionanalisticke gluposti..jer kad te neko namerno blokira onda se treba otcepiti
Kako je grdna u nju nebi ni ekser zakucaa
Kako ćeš nešto ukinuti što je ustavna kategorija,ne lupetaj,mora se poštovati zakon i procedure,pogrešnoj se strani obraćaš,obrati se onima koji krše zakon a to je laktasenkov režim.
Kolka je ovo Ce.tnikusa da BOG da gorila u paklu. Svaka Cast gospodinu Tihicu...
buahahaha jedni drugima pruziti ruku;kako si samo bezobrazan. prava da ne kazem cija demagogija.provo cemo se tuci do krvi pa da si pruzamo ruke .ma bjez budalo bidalasta