Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Organizator otpora u Bosanskom Šamcu??? Fino odškolovan kadar KOS-a,da valja Bošnjacima...ziher
SDA lopovi na celu sa Tihicem. NAROD ZNA !
MATICAR TIHIC. FUJ !
UŽASNI STE SA ONIM ČLANCIMA O SREBRENICI KOJE NE DATE KOMENTIRATI. VIDI SE DA ĆE BRZO IZBORI. SAMO POTPALJUJETE MRŽNJU I HUŠKATE LJUDE NA SUKOB. AKO U SREBRENICI NE ŽIVE SRBI (PO VAŠOJ PRIČI PRAKTIČNO IH NEMA) ZAŠTO ONDA TOLIKU PAŽNJU PRIDAJETE NEKOLICINI LAŽNIH SRBA. ZAŠTO VAM NIJE SMETALO KAD SU U GORAŽDU LAŽNI HRVATI GLASALI ZA KOMŠIĆA. ZAŠTO VI ISTI POZIVATE LJUDE DA SE REGISTRIRAJU I GLASAJU U SREBRENICI IAKO TAMO NE ŽIVE. JOŠ ĆU VAM JEDNOM REĆI. BOŠNJACI SU SA SVOJIM UNITARISTIČKIM POSTUPCIMA NAJVEĆI RUŠITELJI BiH. DOK SE NE POMIRITE SA ČINJENICOM DA OVDJE ŽIVE TR (SLOVIMA TRI) KONSTITUTIVNA I RAVNOPRAVNA NARODA SRBI HRVATI I BOŠNJACI NA OVIM PROSTORIMA SE NEĆE MOĆI NORMALNO ŽIVJETI.
sta vam je levati covjek bio u logoru, sta ga napadate, daj Boze da niko nije bio u logoru, kakve su nam to duse ljudi, ne zeli nikome ono sto ne zelis sebi, Jedan sve vidi i svima ce suditi, pa nek radi ko sta hoce svako za sebe.
Eh Tihicu, ti se poansas godinama sa genocidasima srbima ko da su ti placali hotel s pet zvjezdica i ko da srbi barbari nisu pocinili genocide i ostalu strahotu ratnih zlocina i terore ! DOKLE VISE ?!!! Svaka cast Vukovar, DONT FORGET VUKOVAR DONT FORGET SREBRENICA, PRIJEDOR, VLASNICA, OMARSKA, ZVORNIK, SARAJEVO, BRCKO, BIJELJINA, FOCA, VISEGRAD, BANJA LUKA, KORICANSKE STIJENE, BRATUNAC, ITD...................................................................................................................!!!
neka tvoj gazda kaze odakle pare za tornjeve i dzipove ????
KADA CETE DOĆI NA PROSLAVU RASPUSANJA LOGORA ,,U KAFICU BORSALINO NOVOGRADSKOM NASELJU-KONJICIJE,NIJE VALJDA DA STE PRENEBREGLI,ILI LOGOR U VIKTORU BUBNJU . . OPAMETITE SE HRNJICA
Čovjek je prošao kroz 5 logora. Da ga niko nije ni pogledao, previše je. siturno je da tamo nije bio SLUĆAJNI PROLAZNIK
nemojte me pogresno razumjeti ali...Tihic je upravo u logoru bio vrbovan od strane Turskofasisticke srpske UDBE!
Odakle Sulejmanu Tihicu pola miliona maraka za stanove? Ljudi moji, moze li iko prokrenuti proceduru za porijeklo novca za kupovinu stanova, dok vecina Bosnjakai gladuje i jedva sastavlja kraj sa krajem???
Ja sam Sulejman Tihic, navikao sam da zivim na racun ovog zaludjenog naroda. Ja ne znam nista raditi, osim sjediti u fotelji i primati platu, zato me molim vas nemojte otjerati iz nje, jer kako vam vec rekoh, ne znam nista drugo da radim.
Pitanje za gospodina Tihića? Kako si uspio u jednom danu da kupiš dva stana u elitnom dijelu Sarajeva. Jedan stan si kupio sebi i svojoj hanumi, a drugi sinu svom! Kako te nije stid, dok narod gladju, i trazi koru hljeba oko kontejnera, ti se rasipas i u jednom danu izdvajas pola miliona maraka za svoj stambeni prostor.