Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj vise ne kukuleci, u opoziciji si i idi se pripremaj za naredne izbore. Nekad poraz treba podnijeti dostojanstveno. Nije ovdje nikom otac vlast gruntovao.
Suljo, jesi li ikada ista, ti i tvoja rodbina zaradili u posljednjih 20 najtezih SDA godina a da to nije iz budzeta i da to nisu skupo platili porezni obveznici u BiH. I kome ti glumis patriotu? Sto se nisi vratio kao vojni obveznik iz Njemacke da branis BiH ako se vec toliko busas u lazna patriotska prsa?
TIHIĆU mrrš!!
Bradariću, bradariću pokislo ti perje, po....m ti se na tu bradurinu
bas Brdaric lupa, ako ko ima problema unutarstranackih onda je to SDP I ONI POKUSAVAJU NA SVE NACINE OSTATI NA VLASTI I UVESTI NAM AUTOKRATIZAM I MONOPOLIZAM, OD TAKVIH DEMOKRATA I BOSNJAKA NEK NAS BOG SACUVA, A ZBOG TAKVIH STO SU SE BILI UVUKLI U SDE_a OVA NAJACA STRANKA JE I GUBILA NA POPULARNOSTI. RJESILA IH SE I SADA SU SVI ILI U LAGUMĐIJE ILI U RADAONCICA TRAGAJUCI ZA NOVIM FOTRLJAMA. UOSTALOM NAROD VIDI NIJE GLUPO PA CE VAS KAZNITI NA IZBORIMA, ZATO U POKUSAVATE ZA OVO KRATKO VRIJEME PROVESTI SILU I BEZAKONJE STO VAM NECE USPJEZI DOK GOD U BOSNI IMA PATRIOTA, VI POLITICKI SLJAM IDITE U POLITICKO SMECE GDJE VAM JE I MJESTO.
propade mi firma....STA CU SAD???
Vise ta natezanja oko fotelja ,necete se dogovoriti ko ce vladati jos 2 godine ,ne morate ,ali necete ni jedni ni drugi biti u vlasti nakon 2 godine kada cete biti pometeni na izborima ,dok susjedne zemlje idu velikim koracima prema napretku i ekonomskom prosperitetu dotad nasi maloumnici raspredaju bajke koje obicnom gradjaninu ne trebaju,treba da izadjemo iz ovog mraka i neimastine ,
politicka scena BiH ide mi na k****,da se hoce isklati.,
Nije mi jasno kako to da svakojaki klovnovi proglasavaju slom SDA i ili stecaj. Fol je u tom da je SDP dao sam sebi gol raskidajući koaliciju sa SDA Zašto? Za to što ni na jednom nivou ne mogu maknuti kadrove SDA K tomu pride totalno su izludili Bosnjačko glasačko tijelo koje će zbog ovog salta mortale-a preci na stranu SDA na slijedećim lokalnim izborima. Taj poraz SDP-a biti će takav da se nikad neće oporaviti, bar dok se s čela SDP-a ne udalji Zlatko Loagumdžija i njegovi patuljci, koje je zbog svog ega doveo BiH u položaj gori nego prije 10 godina. No njega i patuljke boli briga za BiH jer im ona služi samo za odmor od odmora.
Najveći broj nekadašnjih komunjara nalazi se u SDA, svi su do 1990 god. tako čvrsto čuvali crvenu knjižicu SKJ-u kao što sada čuvaju svoje fotelje. Suljo je bio jedan od vodećih...
j.e.b.e.m ti sve po spisku i sve živo i mrtvo,dabogda te vlajki na.g.uzjo,ako već nije,tobe jarabi tobe estakfirulahi...
I tako prodje jos jedna godina mandata cuvenog SDP-a, oni se izgleda vise sami sa sobom ne mogu dogovoriti s kim napravit koaliciju.... Moj Bradaricu, ovo sto vi radite NIJE VIDJELO DEMOKRATIJU!!!!!!!!!!
Samo naprijed braco Bosanci. U svakom komentaru Vas prepoznajem. Pobjeda je nasa.
dok srbi i hrvati ne naprave krizu u bosni i hercegovini a znam pouzdano da ce im prekipiti
ce nadzivjeti bosnu i hercegovinu
ovaj bradaric mogo bi malo povuci za bradu odmetnici lagumdzije
nece ni sdp bolje proci na izborima od harisa , nema vise glasova za komsica , usutio se komsic ili ga strah scepe i njegove mafije ili je isti, znaci svi su gori od ovog klempavog tihija