Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovje koji se do jučer uvlačio u pakaš Dodi sada kmeči, jer ga ovaj vise ne voli ???
Jedi g.o.v.n.a- Tihomire ........mogao si imati ovakvu drzavu i bez zrtava 1992.g,!
Sa njim se prvim razgovara , ostala boranija u red...
Tihiću, je.bo te i Fule i Dodik i EU. Narod ti prodaje bubrege da prehrani djecu. Jeb.o te onaj ko te rodi, idiote!
Je li V.P.gFile treba da govori o napretku BiH ili o napretku kriminalaca DODIKA I LAGUMDJIJE ?
Očito je da sarajevsku čaršijsku političku elitu hvata panika jer međunarodna zajednica izgleda ne promatra više BiH jednostrano, samo kroz sarajevsku perspektivu. Boje se da će na površinu isplivati sve laži kojima su hranili istu tu međunarodnu zajednicu, ali i vlastiti narod, podržavajuć ih u nerealnim očekivanjima da je BiH država kao i svaka druga te da je stoga zajamčen ne samo njen teritorijalni integritet, nego i volja brojčano većinske grupe ljudi. Izgrađen je čitav jedan fantasy world koji me ponekad podsjeca na film Truman Show, samo su kulise drugacije. Kulise su ovdje priča o hiljadugodišnjem narodu u hiljadugodišnjoj zemlji koji eto samo treba biti strpljiv i sve ce se nekako rasplesti u njegovu korist, a neprijatelji propasti u vlastitoj nemoci. A onda je Truman jednoga dana odlučio istražiti što se nalazi sa druge strane mora. Hoće li i Bošnjaci smoći hrabrosti?
Suljo je katastrofa. Sav je nikakav i uz to je izdao zemlju kada je bilo najteze. Ratni dezerter. Fuj.
Opet predstava za narod. Pa ovi srbo-fili sto predstavljaju Bosnjake non stop su svojim potezima davali i medjunarodnoj zajednici i svima da se sa Dodikom uvjek moze pregovarati, bez obzira sto ih negora i kao narod, bez obzira sto ne postuje ni dejtonski ustavni poredak, sto redovno omalozava bosnjacke zrtve genocida i negira genocid, cak izvrce istoriju, ukratko urinira po svemu sto ima veze s Bosnom, pa to Tiicu i tiicima nikada nije smetalo da s njim pregovaraju i prave razne kafanske nagodbe, a sad im ko fol opet krivi stranci sto se sastaju sa Dodikom. Sve njihove izdajnicke poteze uvijek svaljuju na strance i medjunarodnu zajednicu, koja samo radi po protokolu. Glupe Bosnje niakko da izadju na ulice i traze smjenu izdajnika u svojim sopstvenim redovima, i onda nesto hoce sto bi MZ trebala da im servira na tanjiru. Hajte vi na kafe i u kafane i cevapdzinice, tako se brani drzava!!
PITANJE BROJ 1. Ko je slucajni prolaznik? PITANJE BR 2. Koga je slucajni prolaznik nazvao mafijasom? PITANJE BR 3. S kojim mafijasem je slucajni prolaznik napravio koaliciju? PITANJE BR 4. Koji slucajni prolaznik je poznat po direktnim uredivackim sposobnostima jednog slucajnog novinara sa FTV? PITANJE BR 5. Koju je stvarno koaliciju osnovao slucajni prolaznik nakon sto je javno prozivao da postoji TD koalicija? PITANJE BR 6. Ko je najveci gubitnik posljednjih izbora?
Blink blink....na ovom mjestu je detektovano previse SDP-SBB placenika...blink blink...
Ko je taj Fule? Obican covijek, cinovnik EU-a ciji zadatak je da radi za interese Njemacke, Merkelove i pojedinih lobija i struja u Evropskoj Uniji. Prema njemu se treba odnositi sa puno samopuzdanja, patriotizma, lukavoscu i onim nasim Bosanskim tersom.
SAD ILI NIKAD MILENCE !!! PAMTIĆE TE POKOLJENJA SVIH GRAĐANA RS-a. ZA___ SUVERENU__ SLOBODNU____ NEZAVISNU_______ DEMOKRATSKU______ NEDLJELJIVU___________ HILJADUGODIŠNJU__________ ____REPUBLIKU SRPSKU_____
E, moj Gargamele, pa prije samo nekoliko dana si izjavio kako je jedino Dodik \"korektan\". Ja političara i sranja!!!
bgm umarate ljude.niko nema snage natezati se sa zadojenim dodikovcima .zlajinim slijepcima ili scepinim igracima koji ne zele da vide ko je fahro.vidjecete na izborima da narod nije levatski da sve vide!
Nevjerovatno da pojedini ljudi vole vise svađu i izazivanje nego razgovor.Prepucavanjem se ne dobija nista osim izbori a to je do sada radila sda.Nadam se samo da ce narodi jednom svatiti da se od svađa ne zivi.
A sta si mislio Tihicu genocidna evropa pomaze genocidne jel ono nama bio embargo jesu li nagradili genocid nema se sta vise reci.
Tihicu sikter! Pusti se vise palamudjenje... zasucu rukeve pa nesta radi.