Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel te stid bolan....Pa kradete nas godinama i sad nam se jos bukvalno smijes u facu,
Vidi kako Tihic pozira pored ljiljana, a njegova stranka je prva IZDALA te iste ljiljane i sve ono sto oni predstavljaju. Djubrad foteljaska, korumpirana.
pa sta sada bio u logoru i zasluzio da ima milione? ima nas stotine hiljada koji smo bili u logoru, sta sada imamo? tihicevo podjebavanje
Propali SDA-ovci pišu komentare, kakav bošnjački narod, Tihić i SDA da me predstavljaju? oni da me brane? isto ko sto su i rekli da ce da me hrane zlatnim kasikama. sada ce jos sda biti zasluzena zasto su mnogi nasi na strani veoma uspjesni sto zive pristojno a ovdje to nikako nisu mogli. Smrt SDA politici.
od sda je samo gori sdp, a ostali nisu ni stranke, to je nasa realnost.
Vi stari hapci ste doveli na taj nivo....Nije narod,narod je morao otici....
Suljo, objasni već jednom građanima BiH da je i vojna imovina takođe državna imovina i da su za NATO potrebne samo 63 perspektivne kasarne, * da se ostala vojna imovina knjiži na državu, kao i državna imovina po presudi Ustavnog suda. Nemoj obmanjivati građane, jer po Sporazumu o sukcesiji bivše SFRJ, sva imovina SSNO-* (to je vojna = državna imovina)je pripala državama na čijoj teritoriji se i nalazila. Ovo je prava istina i fakt!!! To što se Ti moraš pravdati Dodiku je Tvoj, * ne naš problem.
hebo te vise tihic dosado.covjek nije dezerter nego je bio u logoru.ti si ocito poceo vjerovati u te lazi!lijeci se hitno!
Ti SDA ste opozicija svemu normalnom i zdravom razumu. Travnik ste uništili do temelja. Do temelja. Neki dan ste i onom malo ljepote što je u njemu ostalo PLAVU VODU pretvorii u običan potok. Treba vas sve pozatvarati koliki ste kriminalci.
Zlatani mali, samo lajte znate da ste gotovi.
samo vi prduckajte zlajici,dodikovci scepici nista necete promijeniti SDA JE JEDINA BOSNJACKA STRANKA I BOSNJACI SU UZ NJU JOS UZ TO NISU EXTREMNI OPREDIJELJENI SU ZA SUZIVOT,NE VARAJU NAROD NI DRZAVU!!! DOK NE DODETE U PRILIKU DA SE NESTO PITATE U IME BOSNJAKA TABLETU I NA SPAVANJE!!PRIJE TOGA POLJUBITE ZLAJINU SLIKU!!!
SDA je imala gori efekat na BiH nego dvije atomske bombe na Japan...
Ne rade komentari
SDA-OVCI GDJE SU OBECANE ALIJINE I SDA ZLATNE KASIKE BORCIMA, RATNI DEZERTERU TIHIC SULEJMANE?
Sulejmane Tihicu, imas li jos nekog uhljebiti od porodice nakon sto si sestru Ruzmiru utrpao u jedno ministarstvo? I koju si novu nekretninu kupio (dobio od propalih tajkuna) u posljednje vrijeme?
I TO NAM GOVORI RATNI DEZERETER SULJO TIHIC KOJI SE KAO IZBJEGLICA DANAS SVIMA NAMA LICEMJERNO I ZAKLONJEN IZA LAZNOG PATRIOTIZMA SMIJESKA IZ LUKSUZNIH I MILIONSKIH NEKRETNINA U SARAJEVU