Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo udri po gezanima dok im kokarda ne spane,
zasto svaki srb misli da nije bilo NATO-a nebi bilo bosnjaka....to je sasvim obratno....da nije bilo EU i NATO-a danas bi BiH bila muslimanska drzava u srcu evrope...pa vi ste se poceli pakovati za Srbiju kad smo bili ispred Banja Luke....treba te se zahvalilti javno Americi i EU sto rat zaustavise inace nebi ostalo ni 20kg od sviju vas sto ste bjezali
Pa draga Dusanka , mozda bi trebala da znas da su bosnjaci spasili jeverejsku zajednicu Spanije i Portugala, jos dok tvoji vlasi nisu bili ni u planu da dobiju vize od turaka za BiH. Osim toga Hamas nije teroristicka oragnizacija, bore se za opstanak svog naroda, sta im drugo preostaje nakon 60 godina opsade?
Ide Tihic da vidi didino djelo u ausvicu. Idu li i usrase na celu sa poglavnikom? Ovaj svijet je poludio...ko bi rekao...cuj bosnje prijatelji jevreja, umrijecu od smijeha, a do juce podrzavali hamas srcem i dusom...ko bi njih i usrase uhvatio za glavu i rep...a i jevreje...ocito...boze ti sacuvaj, da se izbljujes!!!
Sta je ovo, kog vraga??? Handzari su imali zajedno sa usrasama na stotine koncentracionih logora, najgori fasisti evrope bili usrase i handzari, pobili na stotine hiljada jevreja, a i sad po zvanicnim institucijama drzave organizuju skupove za podrsku hamasu!!! Lude kuce...i ti Jevreji svasta trpe, svoje egzekutore, to ako smo mi prisiljeni, oni nisu, sto ne otjeraju bagru!!!
WTF?????????????????
Tihicu--ponesi ATOMSKU,,pa im zabi
Tihic ce sa evropskim\"prijateljima izraela\"ici u misiju bolje receno u posjetu kazamatima u koje su Tihicevi preci slali protivnike HITLEROVE.
a ovi koji pate za gazom od bih zele napravit novu islamsko dzamahirijsku teroristicku bazu
Nece valjda putovat u Iran, Emirate i Kuvajt (da im proda banku za marku), jer ti su nas ogradili zeljeznom zastavom od zapadne civilizacije .
A sta je sa GAZOM !! Kako te nije stid ??
Jest lijepo nabildao usi da mi je znati u koju teretanu ide.
Ti zlikovci su spasili zlocinacku RS, kao sto spasavaju i Izrahell. Sram te bilo Tihicu!
Ej Bosnje, pa malo manje pljuvanja po Izrelu, molim vas. Da vam nije bilo Jevreja, Bosna ne bi ni postojala... spasili su vas Holbrooke, Albright, Clark...
Jel\' to izrael promovira toleranciju ???