Predstavili nove načelnike
224
Tihić: Prioritet SDA je prije svega država BiH
Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ironija gledati ljude koji te godinama prave budalom kako likuju nad pobjedom koju nisu ni dobili. Narod je ovaj put kaznjavao politiku SDP i njihovog sujetnog kretena Lagumdjiju, tako sto je glasao za SDA a na kraju balade sve ce se zavrsiti preko nasih ledja. Ne znam o kojoj pobjedi oni pricaju? Koga sam god sreo u posljednjih par dana, ljudi samo kukaju i pljuju po rezultatima ovih izbora. Do sada sam zalio za mladosti koja nam odlazi iz BIH, od sada cu ih u potpunosti razumjeti i podrzavati. Nije ovo BIH za koju smo se borili...
veliki respect za Amru Babić
Kad cete omoguciti otvaranje firmi BiH Dijaspori bez problema oko papirologije?? Dijaspora bi da dodje kuci slovom,otvori firme i zaposli omladinu!!! Dosta vise prosenja!!
.. 24 мај 2012 – \"Nisam više član SDA, Srebrenica je moja jedina stranka\", njegove su riječi! . Ćamile, ćamile, sram te bilo, jednu mukotrpnu i pravednu POBJEDU Srebreničana na izborima pretvorio si u MORALNI poraz. Bio si kandidat SVIH a danas si opet samo NJIHOV. Tek toliko da se zna na kakve ste moralne ustupke i izdaje spremni samo da se domognete ili da ostanete na fotelji. Pljunuo si u lice svima koji su te kao nezavisnog podržali. Jad i čemer!
Makju li vam bemje onu lopovsko polucygansku
jeli vakat za cistku u brezi, ekipa iz sljivika, dosta...
vidi zukuća lopova
srce mi ko Dzamija ovih dana. nek crknu dusmani.isti oni koji su nas i napali 92 SDA SDA SDA SDA SNAGA BIH SNAGA BIH.........
SDA jeste najjača stranka u BiH, ali da bi bila još jača, te da ne bi bilo nikakve sumnje u njenu jačinu i moć u državi, potrebno je prvo kao što narod kaže \"pomesti ispred svoje avlije\" tj. politički eliminisati i isključiti iz stranke sve one koji su na bilo koji način narušili svoj ugled a i ugled SDA, a na njihova mjesta dovesti nove, obrazovane ljude bez ikakvih mrlja u životu. Vidim da se na ovom drugom već radi, ali od ključne važnosti je sve političke profitere i ljude niskog morala izbaciti iz stranke, da bi se povećao broj glasača, samim tim i snaga SDA, te se striktno držati platforme koju je kreirao Alija Izetbegović, a onda, dominacijom u političkom smislu, povesti ovu zemlju ka boljim vremenima. Na tome Sulejmane Tihiću radi, tu je budućnost Stranke Demokratske Akcije.
E, čuj prioritet mu BiH!? - Pa prvo džep, pa saradnici; kad sve podijelite, ostaće da i na sljedećim izborima kažete: \"SDP je kriv za krizu!\". (Poštovana) gospodo SDA- ovci, silne begovske i agovske porodice, dok SDP nije došao na vlast 2010. godine, sve je glatko išlo, jer ste samo \"gurali pod tepih\", a narod se nije bunio. Kad je SDP došao na vlast, pomak se vidio! Ono što niste dozvolili, kad ste već vidjeli da vas nema nigdje ako SDP nastavi dinamikom razvoja, počeli ste sa svojom politikom- politikom kočenja i nazatku! I naravno, pred ove izbore, radeći sebi u korist, fino ste \"ocrnili\" SDP, jer je čistio VAŠ nerad koji traje 15 godina. A evo pokazali smo da smo \"nasjeli\" opet i nek\' nam je Bog na pomoći... Makar do općih izbora!
Skup demagoga kojii nemaju trunke savjesti, odgovornosti i poštenja. Čast vrlo rijetkim pojedincima! Durakoviću danas nije bilo mjesto među ovom bratijom. Tako je to kod kadrova SDA, to su obične PRELIVODE , koje su samo u stranci radi sebe i svojih ličnih interesa bogaćenja. Od njih je nastala i SBiH i SBB. Duraković jeste pobijedio na VANSTRANAČKOM jedinstvu kao \"NEZAVISNI\" i vrlo je PODLO sa njegove strane što se danas OPET našao u krilu svojih političkih mentora. Time je pokazao koga če u narednom periodu slušati i kome polagati račune. Sad mi je baš žao što Vesna Kočević nije pobijedila. Opet su glasači prrevareni, sa SDA se to dešava već 20 godina zaredom. U kakvom državnom prioritetu govori inertni Tihić. Hajdmo uredite jedno javno preduzeće, jednu jedinu opštinu, jedan jedini kanton kako valja pa onda pričajte o državi. Najgori i najnesposobniji kadar dolazi iz ove stranke i tako dvije decenije unazad!
Vi ste je i rasturili u proteklom periodu vladavine.
je, narod sto vise ..bat u mozak, da bude jos gluplji... I naravno sto vise drzavu unistit, da je nove vlasti ni za sto godina ne mogu popravit, tako da bi vracanje na vlast nakon cetri godine opozicije bilo sigurno! Ivfjv
Pojasnjenje u vezi srebrenice ...postoje glasacki listici u odsustvu (iz drugih opcina za srebrenicu) I glasacki listici putrm poste (iz drugih zemalja za opcinu srebrenica) ...i tako mi je drago sto je sda pobjedila da ovim kriminalcima iz sbb i sdp se vec jednom stane u kraj ...SDA SNAGA BiH
Suljo, molimo te ujedini sve Bošnjake, ostavite fotelje, jer evo Čović i Dodik se i danas dogovaraju u BL oko razgradnje države BiH. Uz pomoć EU će to i postići. Lahko će biti foteljelje, sada je vrijeme da pokažete jedinstvo protiv neprijatelja iz RS i HB.
Tihomire ......,damije da ti se poserem na tu celu.
@ado Da se razumijemo, ja bih bio nacionalista i da nisam imao porodičnih tragedija. Čuj plaćenici, daj ba, ako tu priču pušiš, onda nisi dobar u glavu. Srbi kao svoj nacionalni cilj imaju širenje granica preko Drine i uništenje Bošnjaka, koji provode već preko 150 godina, i nikakva multi-kulti priča ih neće odvratiti od toga, a mi možemo samo nestati ako nastavimo gurati glavu u pijesak. A što se tiče SDA, i oni su svakakvi, ali su opet hiljadu puta bolji od boljševika i srpskog špijuna Radončića. Inače mislim da je SBB nešto najbolje što se moglo desiti za SDA i bošnjački narod na duge staze, jer je velika većina bezkarakternog ološa i lopova prešlo Fahri iz SDA i SBIH, misleći da ovi propadaju.