Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne borac si ti! garan ti je silajdžić bolji! pa ti si njihov stranacki BORAC! Pizda jedna lopovska! Imal sta jos da pokradu ovi tvoji iz STRANKEzagraBIH!
Sto ces ti minder izdajnice donijeti bolje za svoja narod i BiH.Nepismenu maticaru bezkicmenjaku, minder Agluci i minder Begluci za vas a raja neka se snalazi.Vas moto je neka par Agovsikih i Begovskih lopovskih familija vlada Bosnom pa kolika godt bila. Najveca katastrofa po BiH ste vi sve sto imate su nepismene i nesposobne minder lopove i izdajnike. sta ste radili sve ove godine da pomognete povratnike ili vam samo terbaju pred izbore.Sta je sa mladima bez buducnosti koji gledaju kako da pobjegnu iz zemlje od vas. Zaslijepljeni i uljuljani u toplim minderima bez osjecaja i kompasa duboko zaronjenim nosom u pijeska ne vidite svijet niti ga razumijete. SDA je izgubila sve sto je imala sa vama lopinama i nesposobnjakovicima. Alijin sin Bakir nepismeni i neuki olos a najveci tajkun i mafijas koji se okitio babinim perjem zaposjeo Begluke a u prvim safovima ste i molite se bogu a karaktera nema te a vi ste i najveci kocnicari i neprijatelji Bosnjackog naroda upravo vi minder hapasi gadite nam se . Vi nas ubijate i ubijali ste nas s ledja dok smo branili i odbranili BiH da bi vi sirili svoje Begluke i gadluke.Doce vrijeme kada ce mo vam suditi.Vi ste gori od Komunista pljackarsko izdajnicka mafijasko lopuska bando koji se krijete ispod mindera ,vas moral je tolio nizak da vas preziremo. Idit Dodiku i jubt dupe beskicmenjaku jedan odvratni i nepismeni. Stidimo se tebe omalovazavas nas koji smo puskom branili bosnu od Genocidasa i Dodikovih fasista . Jadu jedan ! Ovakve sto vise omalovazis oni te cijene vise to je posebna sorta beskicmenjaka! Zbog razmisjanja takvih i vodjenja takve politike spavajte mirno rata nece biti mnoge nosite na dusi izdajnickoj.
nije ni cudo sto su svi citaoci ,,ostali bez teksta\'\' - pa ovo se zove - vijest STOLJECA !! Kao da je primio Ricarda Holbruka.