|

Tihić primio premijera i načelnike općina iz SBK-a

Tihić primio premijera i načelnike općina iz SBK-a
0
F
FENA
27.10.2008. u 17:58
3
komentara
0

dijeljenja
Tihić primio premijera i načelnike općina iz SBK-a
Predsjednik SDA Sulejman Tihić sastao se danas u sjedištu Stranke demokratske akcije u Sarajevu sa premijerom Srednjebosanskog kantona (SBK) Salkom Selmanom i novoizabranim načelnicima općina Travnik, Bugojno, Jajce, Donji Vakuf, Fojnica, Busovača, Gornji Vakuf i Novi Travnik, koji su svi kandidati SDA.
Tihić je Selmanu, načelnicima i predsjednicima općinskih organizacija SDA u Srednjebosanskom kantonu još jedanput čestitao na odličnom izbornom rezultatu. Činjenica da je SDA na ovim izborima dobila čak osam načelničkih pozicija u ovom kantonu najbolji je pokazatelj ozbiljnosti SDA kao političke stranke i priznanje njenoj lokalnoj i državnoj politici.

Na ovim izborima SDA nije samo ostvarila pobjedu i dobila mandate, već i obavezu da još više odgovornije radi na realizaciji izbornoga programa i ispunjavanju potreba građana, kazao je predsjednik SDA.

Ovom prilikom razgovarano je i o lokalnim projektima i nužnosti jačanja lokalnih zajednica, te potrebi suradnje svih nivoa izvršne i zakonodavne vlasti kako bi se to i ostvarilo, saopćila je Služba za odnose sa javnošću SDA.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...