Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jes ovaj Suljo ruzan, brate dragi.
ovaj tihic pravi muslimajmun. vidi mu glave
Nisam ni ja optimista. Mogao bih i ja biti predsjednik SDA.
Ma njima je ovaj Ustav omogucio rahatluk, plate dobre, zaposljavaju u administraciju samo svoje podobnjake, prodaju drzavne firme, harace, jedu zlatnim kasikama.................... a ovaj narod ocekuje od njih da ga promjene he he he he he he. Neko mozda nikad nece doci do para ali Bosanci sirurno nikad nece do pameti.
Četveroglavi - dBd umiro a ne mogo umrijet, gnjido izdajnička!
pa naravno da nije optimista kad je stvar vec dogovorena izmedju srba t.u.r.a.k.a i p.o.t.u.r.i.c.a da se podjeli pola pola i zaYebe hrvate. ta stvar je vec odavno linija koje se drzi sda.
Tihiću odlazi već jednom!