Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko nama s nama
Budi sretan što sam općio s tvojom mamicom, inače ti ovdje ne bi pisao gluposti.
Najbolje je da svi ostvarite bliski kontak sa ovim @KP
Ma nigdje nam se ne žuri. Imali ste kontakt 4 godine pa iza toga još 16 . Od vaših kontakata sve nas je manje, sve smo više tuđi, gluplji, gladniji. Najbolje da prekinete sve kontakte i da počnete raditi.
Neophodno je reketaše (Stranka zLa čovjeka), pljačkaše & atentatore (Lojanovići), crnokošuljaše (Hrvatska stranka Poglavnikovih propalica) i lopove iz Klempine stranke iz nelegalne tzv. Vlade FBiH poslati tamo gdje im je mjesto - u KP Zenica.