Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi cemo kasikama vodu ispumpavati. Zlatnim !
ma ja, vi ste spremni, kao sto ste bili kad je snijeg napadao ....cccc
jaarne moj, dobr cizme ,i camac za svaki slucaj, ps nema nama napretka sve dok ne bude svako morao stajati iz onoga sto radi,tj ko stavlja pogtpise na odredjene papire , te da isti ako treba i odlezi koju godinu zbog propusta, ne moze to tako, daj da ja dodjem na vlast, ili bilo gdje na neku funkciju i onda boli me briga ne moze mi niko nista... sve dok to bude tako nece nam biti bolje,, plus transparentnost poslova, gdje toliki novac ode, mogu misliti koliko se para klepilo oko izgradnje cesta u BiH, i drugih stvari.. da nisu u stanju rijesiti 10 godina da im uvijek kad je malo vise kise , bosna se izlije iz korita, a samo zato sto na nekim mjestima nije uradjeno kako treba , vec je suzeno korito.... da tu ljudi odgovaraju za takve stvari ne bi imali problema haman nikakvih ...
Sigurno će se spremno dočekati poplave uslijed otapanja snjiga, kao što su se i padavine dočekale, pa su nam ceste bile očišćene, saobračaj je radio a pitanje je hoćemo li imati i struje. Sram Vas bilo, bolje da šutite.
neka je RS vec podigla unaprijed kredit od 55 miliona :-D
Nadamo se? Eventualne vece poplave? U kojoj mi drzavi zivimo... i divlja plemena u Amazonu (ona sto ih nedavno otkrise) se znaju na vrijeme pripremiti za poplave. A mi cemo i dalje sjediti i pametovati. I onda kukati. I onda reci ko ona seljanka sinoc na vijestima \"a tako je dragi Alaaa dao\' (\"h\" se ne izgovara naravno, a oteze se zadnje \"a\")
nego da smo spremni, isto kao i za snijeg svake godine...
katastrofa! :(((
ovo nije izjava Tihica - SDA nego covjek iz vrha civilne zastite. A Tihica - SDA libo neka stvar kako ce bit sa poplavama.
Tako, probijte glave ovim iz RSa time koliko je potrebno se pripremati za doček poplava, a oni će namjerno kontrirati. Ti Federacijo budi spremna, a nek oni svi zbog njihovog kontriranja poplave!
@buca potok, joj vidi ti glave, mora da si iz buca potoka
Kijametski dan !
Direktor Federalne uprave Civilne zaštite Alija Tihić, PROČITAJTE TEKST PA KOMENTARISITE!!!
nada uvijek zadnja umire!
I ja se nadam da ću položiti ispit a slabo sam naučio... Al\' Tihiću, šta imamo od nade?
Kako kaze Tihic (tihomir) moja stranka (SDja).
haj se usudite spomenuti buca potok, ovo ono, i da zaj.ebavate sarajevsku raju iz buca potoka