Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej, ZABIHOVCI, kao da ne znate ko je bio direktor ENERGOPETROLA i ko i sada radi za INA-MOL? Ha, ha! Općepoznato je da je Energopetrol bio godinama sehara Safeta halilovića, onog krastavog kretena i demagoga, bajagi PROFESOR-a! A njegov NAMIK BUŠATLIĆ, koji je finansirajući ne male prohtjeve bubuljičavog Halilovićabukvalno doveo ENERGOPETROL do kolapsa! A što se tiče tih vaših šupljaka o prodaji ENERGOPETROLA, molimo vas da objavite sve što imate o Tihiću. Tužio ga je i Fahro Radončić kada mu je Tihi poručio da je ratni profiter, ali to najčestitijeg među Bošnjacima nimalo nije zabrinulo! na kraju je Fahro sam povukao svoju tužbu, iz straha da pravosuđe ne proradi, pa da on nadrlja! E, tako će se i Hećo provesti! Džaba mu sve pare i ostalo što je Hare pokrao u ratu i poslije rata!
na ovakvog pedera,majmuna,prodanu dusu i cetnickog agenta srpa tihe iz lopovskog tima,a da voli Bosnu,to nikak ne stima,prodaj sebe pederu sa vlade i crko ko pseto u cetnicke jade!
Kakva raja takve vođe.
LUD -ZBUNJEN-NORMALAN Blamaza Bosnjaka i autogolovi i sludjenog gubitnika i beskicmenjaka SPASOJE TIHICA Lideri SDA i HDZ-a su zadnjih dana toliko okupirani željom da promijene vlast na državnom nivou u BiH, da su u potpuno drugi plan stavili ono čime bi se trebali baviti nakon lokalnih izbora, lokalnom vlašću, ukoliko se još neko sjeća da su nedavno održani lokalni izbori. I evo ih opet Tihić, Čović i Lagumdžija, Sarajevo i Mostar. SDA Mostara želi Bošnjaka na čelu grada jer imaju ubjedljivu pobjedu. Jedan od ključnih razloga što je ponovo došlo do mobilizacije Bošnjaka u Mostaru je sporazum na koji se SDA pozivala tokom izborne kampanje, da imaju zagarantirano mjesto gradonačelnika ako se ne podijele bošnjački glasovi između SDA , SDP i SBiH. Uspjelo! Nakon izbora, Čovic i HDZ su odbacili Sporazum i namagarčili Sulejmana Tihića. Sa druge strane Bulevara, hrvatske stranke su ujedinjene i žele Hrvata za gradonačelnika, a Čović je glasnogovornik te opcije. Rasplet se ne može predvidjeti osim što su svi javno izjavili da ove \"sitnice\" neće poremetiti dobre odnose SDA i HDZ-a. Što se tiče glavnog grada, neki naši sagovornici uvjeravaju nas da će Tihić i tu popustiti i da će najvjerovatnije SDP dobiti mjesto gradonačelnika Sarajeva. U drugoj varijanti, koju najavljuje, Tihić želi vidjeti na tom mjestu nekog nestranačkog kandidata iz reda drugog naroda. Odlično! Tihić nastavlja tražiti neki truli kompromis (niko ne zna tačno s kim) i neće ponuditi kandidata iz SDA. Ako takva ideja nije povezana sa pravednim imenovanjem Bošnjaka na čelu Mostara, onda je pogubna za njegovu stranku i njega lično. \"SDA i Sulejman Tihić ne samo da je izgubio više od stotinu mandata u odnosu na protekle lokalne izbore iz 2004., nego će za šaku političkih \'mrvica\' koje će mu baciti Čović i Lagumdžija uraditi sve da \'preda\' Mostar HDZ u i \'odrekne\' se Sarajeva\" , kaže nam jedan sagovornik iz SDA (Konjic) u Hercegovini. Kada se završi dnevnopolitička priča oko rekonstrukcije državne vlasti, od koje teško da može biti išta osim da BiH zapadne u još veću krizu, kad se okonča dogovor oko Mostara i Sarajeva, iz cijele priče izaći će izgleda jedan apsolutni gubitnik, da više ne spominjemo njegovo ime... znate ko je
Hecu poznam duzi niz godina i mislim da Tihi zestoko naprdjuje sa ovim kriminalom. Cojk prav-zdrav, nosio uniformu kad je trebalo, vazda radio da pomogne, i gledo svoja posla. Avaz o njemu svakodnevno pise pa ima vec godina, a ovo je prvo njegovo saopstenje po ovom pitanju i mislim da je preblago. Dosad bi betonska statua popizdila da je blate ko njega sto blate.
Ovo vam je ko ona narodna \"Kurva kurvi kaže da je kurva\"!
@Kunta Kinte, znaci ako su neki drugi lopovi to opravdava Tihica? Ja te molim ako imas kakve dokaze o kriminalu bilo koga, posalji ih ovima sa SA-X, valjda ce ih objaviti? Ako ne napisi ih ovdje, ja cu napaviti stranicu i objaviti ih. Uglavnom Tihiceva pljacka Energopetrola je kostala Bosnjake barem 100 miliona EUR direktno i vise stotina miliona EUR kasnije i indirektno, zato nema opravdanja te Tihiceve pljacke. On treba na sudu i to javno poloziti racune, zasto je odlucio nakon posjete Zagrebu pokloniti EP INI? Koliko je dobio u djep?
Ah sad ne znam da li je najveci, ali je jedan od navjecih bandita. Cak i Brankovic u intervju za Hayat kaze da FBIH nema svoje naftne kompanije i da se tek sad vide posljedice \"prodaje\" Energopetrola. Ko ga je poklonio INI? TIHIC i to nakon sto je \"obradjen\" u Zagrebu. Tihic treba objasniti na sudu kako to da je prodao naftnu kompaniju koja ima najmanje 50 benzinskih pumpi za 10 miliona KM? To je pljacka stoljeca Bosnjaka. Jedna benzinska kad bi se maltene dobila djaba, vrijedi 1 milion EUR, pa racunajte. Ovog tipa ne samo da treba smijeniti, njega treba u zatvor slati, nevezano za ostale lopove u SDA ili SBIH. Znaci ostali lopovluci u SDA i SBIH nemogu opravdati Tihica u ovom lopovluku. Sam sam na nekoliko mjesta pisao da je Energopetrol prodaja cista pljacka pored toga sto je ta firma dovedena na rub ponora sa gubitcima gdje ih je maltene ne moguce imati. Znaci uhapsiti Tihica za prodaju Energopetrola, a s njim uhapsiti sve direktore EP-a od 2000 do prodaje jer su krali itekako. Danas sve i jedna naftnakompanija biljezi rekordne profite, a kod Bosnjaka iskazuje gubitke. To je jedino moguce uz ogromnu pljacku. Svako ko tvrdi drugcije treba zavrsiti u zatvoru. UHAPSITI TIHICA ZA \"PRODAJU\" ENERGOPETROLA!
Konacno jedna pametna izjava min. Hece. Dok kod nas svi pokusavaju tvrditi da nam nista ne valja, nece nam ni biti bolje...
Ko mu kaze hehehehe! Heco je jedan od najvecih imbecila kojeg sam vidio u zivotu. Samo da se hoce poceti odmotavati klupko lopovluka koje vodi njegov predsjednik Silajdzic pa da i njega stpaju u buvaru, pas im mater lopovsku.
ama svi ste vi teške lopine, ne zna se ko je gori...