Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e pa ovo nekontam!Pa zar iko je na strani tihica i ostalih magaraca??? De nazovite avaz i recite svoje misljenje o ovim politicarima pa da negovore kako svi ili vecina gradjane se zalile na televiziju!
JA ,KOLIKO VIDIM, VAMA SVIMA SMETAJU OVA TROJICA. I TU IMATE PRAVO. AL, KAKO TO DA ONDA SVI GLASATE ZA POMENUTU TROJICU. JADNI MALI GLUPI, ISKORISTENI, BOSANCI. ETO VAS TAMO PA SE JEB'TE! A TI GOSPODINE TIHICU, DRZI SE BOSNE I MOJNE OCA TI BALJEZGAT O ZAPADNIM DEMOKRATSKIM SREDSTVIMA INFORMISANJA. SMIJESAN SI.
e mogu odmah da kazem da se u drzavi svedskoj na televiziji (javni servis) zajebavaju na racun politicara, pa cak i kralja i kraljice. mozda to i nije bilo bas smijesno, ali da avaz pise o tome i naziva show amaterizmom, to je malo cudno. ako gdje ima neduhovitog, jeftinog amaterizma, i ocigledne politikanski motivirane tendencioznosti koja prelazi mjeru dobrog ukusa, to je u avazu. a kako to tihic komentarise da je javni servis sve manje javni servis, a sve vise prelazi u servis sluzbi jedne politicke opcije... KOJA JE TO POLICITKA OPCIJA??? zna se da bi nacionalisticke stranke zeljele da kontrolisu SVE medije i da narod hrane tim svojim govnima i strahom, ali ne moze, i ne smije to da se dogodi. i treba ih gazit. bar jednom da narod gazi fashiste
Pa znas li ti da avaz mora platiti zlatku puno novca zato sto je obavljivao lazi o njemu i njegovoj zeni to jest firmi! Znas li to uopste? Ti gledas samo sto avaz pise a hajd malo budi objektivan i saslusaj i onu drugu stranu a ne samo prvu! Meni ie avaz na zivce vec dugo!a posebno me nerviraju kada kazu ono "Sudeći prema reakcijama gledalaca,"Ma kojih gledalaca? to ih sigurno oni zvali i rekli im kako to nevalja sto bht1 radi? Nisam ni za lagumdjiu a nisam ni za SDA! a jos jedno pitanje pa reci mi dvije razlike izmedju SBiH i SDA?
pa koji im je bre k....¨!!! to su oni!!!1000%to je prava njihova slika,ali najzalosnije sto smo mi izabrali njih!emisija je bila za cistu 10
NAJZALOSNIJE JE STO ZIVIMO NADREALITY SHOW.
Da njih trojica rade ista da valja, ne bi bili na meti Nadrealista, ovako, sto si zasluzio to si i dobio. A AVAZ jos jednom potvrdjuje svoju politiku čiji je glavni motiv "Okreci se kako vjetar puše" a ja za takve imam nešto da mi puše. Čuj onaj uvrijeđen? Čuj fijasko? Degutantno? Ha, Ha!
Uživali smo u bh kotliću i mogu samo čestitati Nadrealistima na ideji, također i glumi. A nama, i NJIMA - političarima, poželjeti mnogo više ovakvih emisija. Tihić izražava nezadovoljstvo? Nadam se će naši glasači također znati jednom izraziti svoje nezadovoljstvo i maknuti sa pozornice ovakve likove - svu trojicu - te tiho ili glasno, povući vodu za njima.
Ma ljudi, "Avaz" je jedno zlo. Nije ovo ništa, šta nas tek čeka. Kupili su rtv alfa i bordo radio, tako da ćemo kad prorade direktno u glavu dobijati medijske haubičke granate. I to iz TV ekrana. Pink je mala maca, znajući ko je "Avaz". Tihić, onako klempav, smiješan i nesposoban ne zaslužuje komentar. Mogao je ispasti gospodin al šta ćeš kad mu to nije u genima...
ma dokazo je da ih i treba ismijavati mislim da samo kod nas do sad politicari nisu bili ismijavani, a to se radi ba u cijelom svijetu. Na francuskoj tv ismijavaju se svi od Chirac-a do Vahe. Naci se u jednoj takvoj emisiji bi trebalo biti cast Tihicu &Co.
smijesno i zalosno!!!!! u bivsoj jugi je isto bio drzavni servis pa su se nadrealisti mogli pojaviti (ne branim "slobodu govora" u bivsoj sfrj) al je apsurd ova reakcija osoba koje su se pojavile u nadrealistima!!!! ni u jednoj drzavi nema ovakvih pojava, ni u jednoj drzavi nema ovoliko korupcije, ni u jednoj drzavi, nema tri predsjednika, ni u jednoj drzavi nema vise mina nego behara... eto bezz... znam... sta cu!!!!
ma nadrealisti su bili beton! sta su trebali uraditi troglavoj predsjednickoj azdaji? zahvaliti sto jebe ovaj jadni narod vec godinama? otpor stoko!
emisija je jedina stvar kojoj sam se nasmijao ovaj vikend, beton je. svaki komentar s bilo cije strane o neuspjehu i slicno je mlacenje prazne slame. Bravo momci!
"Prema pisanju Dnevnog avaza, sudeći prema reakcijama gledalaca". Nisam gledao, ali mi je ovo dovoljno. Silno me zanima kojih to gledalaca. Ovo je tipično kreiranje javnog mišljenja na avazovski način. Šablon je da će 90 % onih koji su pročitali tekst stvarno biti ubjeđeni u ono što u njemu piše.
Sarajevo-X, vi ste kraljevi, pustite supke nek se zadovoljavaju svojim komentarima, to im je jedino ostalo. Vi samo pratite avaz i tihica jer oni jedino rade za BiH.