Ivanić o Tihićevoj izjavi
0
'Tihić indirektno prijeti ratom'
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO NEUCIMO OD GRESKI.... KAKO IH PUSTIMO DA NAS UNISTAVAJU.... pa dragi moji politicari kakav rat, imateli vi ikad one zrtve u glavi. imateli obraza gledat sami sebe u ogledalo... NEMATE jer vas boli neka stvar, vi se neborite za narod vi se borite za sebe, jer narod ne zeli da se bori za vasa problema!!!! Meni je 19 godina i zivim u inostranstvu, bilo mi je 3 godine kad sam napustio svoju zemlju. napustio sam je jer nije bilo ulsova za zivot, otac mi je bio u lugoru i tim putem nama poslo papire. jest da sam mlad i nemam iskustva, ali to nema veze kad sam odgojen ispred dnevnika BIH i senada hadzifejzovica. danas radim kao ucenik u gradskoj upravi u ovom gradu gdje sad zivim! kad bi nas pitali da li nam je zao sto smo otisli i bosne? odgovor bi bio NE!! Ljudi su najveci gubitnik u ovom svemu!!! a vi politicari samo pricajte, Izvinite sto pravim greske u tekstu ali sta je tu je, ovo je samo jedna reakcija od mene! MI MLADI TREBAMO BITI REVOLUCIJA!!
DŽIHAAAAAAAAAAAD
@ Tacno tako genocid se ne pravi iskljucivo \"naoruzanjem\"... moze se genocid napraviti hladnim (nozevi, sjekire,...) i mlakim oruzjem (kit.ma). e toga nije manjkalo ni na jednoj strani, pa prema tome tvoja teorija o proporciji kolicine oruzja i pocinjenog genocida je... hmm, prije svega fasisticka, pa onda maloumna i smjesna.
jednom je vuk drašković tokom rata rekao da ako srbi ne okončaju rat sa apsolutnom vojnom pobjedom , muslimani će ih nakon 50 godina usisati kao usisivač !!! ima nešto futurističko u toj izjavi ali , ima i istine ! koji će to bošnjak gledati da se srbi odvoje?! znači mi budale , ha ! niste mogli puškom a mislite diplomatijom !? onaj bošnjak koji ne bi uzeo pušku ako se srbi pokušaju odvojiti je izrod i kukavica i nisu dostojni da se o njima priča ! niko srbe ne treba da dira jer su oni narod ove države , ali ako se pokušaju odvojiti , rata će biti !!!!!!!!!!!!!!! bošnjaci ako hoće da budu kurdi ili palestinci neka onda na sve ovo gledaju sa strane !!!
ma Tihi samo preko drine nema druge i ti budu dozivotni presjednik srbe na vrbeeee
I ocel barem bit keranja??
@BiH kaze \"e vala ceto dobili bi sad po nosu...i 95-e bi da nas nisu ameri zaustavili i to znaju svi,ali dje stadosmo 95-e,nastavicemo kad-tad,budi uvbjedjen\" je cist dokaz da smo svi u BiH ista **vna i da je omjer pocinjenih zlocina direktno proporcionalan sa kolicinom naoruzanja kojom su zaracene strane raspolagale. Onaj ko nije imao cim nije ni cinio zlocine..
daj ba ivaniću???
Borio sam se jednom i opet cu... Niko nama nasu Bosnu nece dirati...
Ivanic je uz Do-dicka jedna tipicna orosena lala. I Tihic i Silajdzic imaju ispravan politicki stav i mi ih podrzavamo dok su zestoki prema vama lalama jer jos niste priznali Genocid nad nama a ko neprizna \"Holokaust\" on je Anti-Bosnjak. @maymun a ti majmune izaci na demonstraciju mira i propagiraj bratstvo i jedinstvo pa ce ti karadzic zavaliti metak u celenku kao sto je to bilo pred rat, 92-e u sarajevu.
Bilo je srca junackih po Svedskoj, a tek po Njemackoj jedno 350000 cirka,pa ih ima po SAD.,AUSTRALIJAMAKolko je samo Zeba trans zaradio prevozeci srca junacka vani.Moja komsinica lagala(sre junacko) da su je silovali da se dokopa Australije.Zivis u zabludi prisjeti se malo,nije davno bilo.
Pa naravno Ivanicu.Sta drugo reci kad jos od 1992 godine govorite i ponasate se isto.Cini mi se da vi hocete istu sudbinu koju ste 1992 namijenili nama Bosnjacima.Samo zapamti i svi koji tako misle :Nije vazno koga je vise jer to nije presudno.Presudno je srce junacko i motiv a mi ga Bosnjaci itekako imamo.
HELP BAZNIA,CNN,HELP PLEASEEEEE.Evo ja sam se vec ustelio da vicem.
Jes vala kad ce rat ja nikad nisam bolje jeo nego u ratu.Te ikara,te rize a kad se sijetim onog keksa mmm...Svaki dan mi bajram bio.Evo sad rovim po kontejnerima ali kad se sijetim ikara,te onog divnog zelea.Evo ja cu prvi zapucat samo da opet ikar dobijem.
e vala ceto dobili bi sad po nosu...i 95-e bi da nas nisu ameri zaustavili i to znaju svi,ali dje stadosmo 95-e,nastavicemo kad-tad,budi uvbjedjen