Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Tihic je najrealniji i najpragmaticniji politicar medju Muslimanima BiH u zadnjih sto -100-godina.Boljega politicara danasnji Bosnjaci nisu nikada imali-mozda Mehmed Spaho mu se moze donekle pribliziti. Jos kada se u politiku nebi mijesala IZ,sa Tihicem bi se svi problemi koji danas tiste BiH rijesili-ekonomski,nacionalni,socijalni,odnos sa R.S., odnos sa H-B,MA SVE..SVE..SVE..bi se rijesilo.
Tihicu ako nastavis sa u.jkom nece te nigdje biti, bolji je Dodo bar znas unaprijed ko ti je neprijatelj a ne ovaj s.upak.
imali-smo nedavno izbore pa opet izabrasmo ono sto kritikujemo onakve price samo izbori svecemo vas zamjeniti pa nista ista garnitura tihomir opet kolo vodi eh sada opet kukanje 4 godine bitno je da silajdzica uklonise ali tihi uhonja neka sepuri se imado-smo stranki da ih izaberemo ne mi nemozemo bez tihija dode covica i njima slicnim za koje smo znali da razaraju drzavu u temelju,Jedino sto se moze vidjeti u tim izborima ko je realno posten to je Komsic ako mogadne se boriti to sada svi hoce modernu drzavu da je pocjepju u komadice ima dosta pecenih bosanaca koji je nece dati svi za jedno --jedno za sve jedinstvena nedjeljiva BIH ako misle drugacije neka ne peru ruke nece vecerati ako je nekom tjesno u BIH imaju komsije pa neka se raskomote ko im brani imaju mostovi preko drine save bujrum netreba im viza lijepo ih je dodo nasjetovao pa sada posmatra sta ce se desiti on im je stavio crv u guzicu pa ceka rezultate a to su gradzani krivi birali smo gledajmo to su kobre iz kafeza
Ne mogu da skontam neke ljude/ako nisi u nekoj partiji sto je on sam,kopa ti oci,i stalno ponavlja oni su lopovi,bagra itd...u Bosni ja tako mislim ,samo je Bosnjacima zabranjeno biti nacijonalan i to od Bosnjaka..budi ba sta hoces ,pusti me da zivim heheh///
U zemlji ... niceg novog !
Sa vama gulanferima.....lopovima i nacionalistima......NIKADA !!!!!!! SIKTER
Ova dvojica opančara će da nas uvedu u Evropu. Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha, Ha,
shta je tihicu haman si mu vec obeco treci entitet(nebi me zacudilo) ... nazalost SDA je kriva zasto je cista vojna pobjeda pretvorena u poraz !!! (rasprodaja)
Covic, jel\' to onaj sto kod nas obnasa funkciju, a ni u Tunguziji to ne bi mogo bit?
Bosna i Hercegovina je vec evropska zemlja karikature jedne. Nego ste vi od vlasti postali afrikanci!
klempo i mufljuz
haha ... pa ovo kad su se igrali viceva ...
drzava moze da postane moderna europska ako vas dvojica odete kupiti dva debela konopca i objesite se......
Sto bi reko Truba iz Mostara\'\'I svama u Evropu\"
desi bosanac,,mob.int.je cudo,procitaj adresu malo bolje