Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dole bagro! Zbog tog nas gaze gdje stiignu!
Hstorijom se trebaju baviti historicari, politikom politicari a zlocinima pravosudni organi - samo se tako zemlja moze izvuci iz gliba i krenuti naprijed sa mrtve tacke, sto bez dobrosusjedskih odnosa nije moguce. Veoma dobar politicko diplomatski potez od Tihica i Kebe.
A) Tihic je izasao sa programom saradnje i tolerancije B) Silajdzic nastavlja politiku mrznje i netolerancije posle ovih izbora cemo vidjeti za sta su Bosnjaci nema vise lazi nema prevare
Za ovog hiprokata javi se tokači i kaki i ne lupetaj za žrtve.Za ovog tovara sto sa cinizmom spominje Ruse pa to su gazde u svijetu i budi dobar da ti srbi ne zavrnu gasRs nikad jača i ako bogda biće još jača a tebe da obavjestim vi ste izgubili rat i tišina.
Pa dokle više da se tako ponašaš! Bolje bi, bilo da vidiš kako narod nema šta da jede, pije oko tebe sve mafijaši vozate naj novia auta.. NAPRAVILI državicu samo za svoju rodbinu. SARADNIČE OBAVJEŠTANE SLUŽBE BBBBBBBB trebao si, povesti ostale bogataše, izdajnike koji ima sve više i više. ARMIJU SI UNIŠTIO pa nigdje je nema sada funkcioniše ko neka socijalna ustanova.. Zemlja bez armije ne postoji. Kakav NATO SVE SI UNIŠTIO. Mašal tihi. Donesi neki dobar papir pa dobro nauči. To što ti radiš ne može, svako..... tihi kako uđe kod njiha, a ja nigdje ne mogu..
Fata Orlovic: \"Nasi politicari su Bagra\"
Kad si to ti došao tobe pa sa pisanja izrazito pro-četničkih i fašističkih komentara prešao na odbranu BiH?
Sekula Bilic Zdravko Kordic Branko Popic Ostoja Saric Strahinja Krsmanovic, Boro Stojanovic Jadranko Gostic Zoran Radic Dusan Bosnjak Bogdan Panic Bogdan Panic Nedjo Ikonic Milivoje Jankovic Veselin Vidacak Milisav Vukovic Nedjo Lojpur Ratko Maslenjak Dalibor Butina Radovan Jankovic Vlado Kecojevic Branislav Cancar Mladen Blagojevic Nenad Dragi Milenko Gujic Mitra Gujic Rajko Hercegovac Risto Hercegovac Momcilo Krstic Rajko Ninkovic Radenko Spiric Vitomir Spiric Nikola Stankovic Savo Tojcic Cvijan Vidakovic Marko Boskic Ugljesa Pantic Zdravko Bozic Radenko Ubiparipovic Dragon Ubiparipovic Goran Bencun Milenko Stjepanovic Mirka Stjepanovic Ranko Nastic Branko Ristic imena srpskih ratnih zlocinaca koji su pocinili genocid bosnjackih civila u srebrenici! na ovu listu ima dva spirica! a spiric vam je glavni danas u bih-i, crni bosnjaci na sta ste pali, da vam jucersnji ubbica i genocidas upravlja drzavom i nastavlja rusenje drzave bih-e?!
SA-X KAZE: Pitajte sebe a onda i gazdu ovog portala!? \"Pametnom i jedna dosta\" BOŠNJACI PROBUDITE SE!! -------------------------- DOBRO JUTRO KOLUMBO! PA STA TI MISLIS ZASTO OVU STRANICU PRATI GLAS DA JE *S*R*B*I*J*A-*X* ? IZ ZAJE*BA*NCIJE? BRACA SIMICI TO ODRADJUJU TEMELJITO VEC GODINAMA. OVA STRANICA JE VISE \"ANTIBOSNJACKA\", NEGO STRANICA RAVNOGORSKOG POKRETA.
jack kaze: RS nije nikad bila cvrsca i neupitnija -------------------------- TJESI SE CET**NICI, TJESI TE SE. ZNAS STA JE CVRSTO? ONO STO IMA HISTORIJSKU PODLOGU. CAK JE I BIVSA JUGOSLAVIJA NIJE IMALA, ZATO JE KREPALA, A KAD BUDE TA TVOREVINA BEZ HISTORIJSKE PODLOGE KREPALA, ONDE CE SE CUTI KUKU LELE DO NEBA. VI CET***NICI NE SHVATATE, NIKAD OD TE USMRDJELE TVOREVINE NECE BITI NESTO CVRSTO. DOK NE KREPA, UVIJEK CE BITI NA IZDISAJU. STVORILI STE JE NA HOSTAJL NACIN, UPRAVOI CE TAKO I BITI UNISTENA. KAD KREPA, NAKON DVIJE GODINE JE SE NIKO I NECE SJECATI, KAO I SRBIJANSKE ZLOCINACKE TVOREVINE U HRVATSKOJ. BORITE SE ZA NESTO STO NECE NIKAD BITI ZIVO I ZDRAVO I STO CE UVIJEK BITI NA SAMRTI I SMRDITI, ALI TO I VI ZNATE, ZATO KAO PAPAGAJI PONAVLJATE KAKO JE \"CVRSTA\" I SAMO SAMI SEBE TJESITE U NESTO STO JE NEPOVRATAN PROCES, A TO JE DA TA TVOREVINA MORA KREPATI I HOCE.
Posjetioci SA-X portala (prije svega Bošnjaci) postavite sebi pitanje: Zašto se članak http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/100612062 NE MOZE komentarisati, a ovaj sa Tihićem MOŽE!? Pitajte sebe a onda i gazdu ovog portala!? \"Pametnom i jedna dosta\" BOŠNJACI PROBUDITE SE!!
Ehhhhhh kakve je Bosna nekada heroja imala .... neke od njih danas apse i vezu lisicama pa ih tako svezane vuku iz Krajine u Sarajevo ..... a vidi ko nas danas vodi, pa ovaj da je valjo ubili bi ga Srbi kada su ga uhapsili ..... samo mogu predpostaviti koliku snagu i samopouzdanje Srbima daje jedan pogled na njega i uzi krug ljudi oko njega....
Jako mi je drago kad vidim ove komentare koji dokazuju da narod nije više stoka. Tihomirova imbecilna politika vodi ka nestanku bosne i bošnjaka to je jasno i pticama na grani
Neka idu to im je poslednje sto jos mogu sad ce izbori akobogda i onda je ovaj gargamel i nejgova elita samo losa istorija.Nemogu oni Ganicu i Hrisu polit vode na ruke da operu dupe.Zato ce sad patrioti BIH Harisa vratit na pijadestal a ovu gamad u kazamte treba zatvorit da jednom mijesecno bijel dan vide.Sijeme im se zatralo da se ovakva gamad vise neradjaju
tihic je ,,papak ,,,smece