Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Escape from Roswell
sve su manje šanse da se napravi pozitivan pomak u BiH sa Zlatkom i njegovim satrapima Dodik, Čović, Ljubić i Radončić, niko kome možeš vjerovati, SDA mora hitno pokrenuti svenarodnu akciju za spas BiH.
Nisam od 92 vise nikada glasao za SDA ali ako izvrse remont stranke kako treba i nekoliko ovih starih uhljupa,ala Tihomir ostrane glasam za SDA,dobro neko rece kada vidim ovu CRVENO-CRNU Koaliciju,jednostavno se mora.....
Čovjek shvatida ova SDA i nije tako loša kada upozna ovu CRVENOCRNU mafiju. ALI NE MOGU DA SHVATIM DA JE OVA MIRZETA JOŠ AKTIVNA. Čovjek čim je vidi dobije nagon na povraćanje.
Odstranite MIRZETU SULJKIĆ HADŽIĆ iz svojih redova. Ako treba i AMIRA FAZLIĆA zajedno s njom ako su već toliko nerazdvojni koliko se priča. Kad je čovjek vidi na slici nema 3 dana napretka. OMRAŽENI LIK! Made in Vukovije.
Tihi ti si od Zlajoglua bolji covjek milion puta a sto se politike tice tu si nemjerljivo normalniji covjek od njega. Eto da znas.
Vrijeme je da kongres SDA razrijesi dezertera i neuspjesnog predsjednika Tihica.
Prodao si izdajnice lagumdzija sve sto si mogao od Bosne i Bosnjaka, ne pisem ovo da branim SDA vec BOSNU ! Dao si sve KLJUCNE POZICIJE genocidasima srbima pa cak i Tuzilastvo i Ustavni Sud RBIH-e !!! Ministarstvo Kulture KS - a takodje genocidasu Lovrenovicu, okorjelom neprijatelju Bosnjaka , lopovu prisvajanja Bosanske Historije , Kulture, Povijesti, Steccaka itd! Lagumdzija ti si gori od krepalog milosevica, dodika, spirica, karadzica, JADNICE zar se mozes gledati u ogledalo poslije svega sto si do danas radio protiv RBIH-e ?! Sva Ministarstva si stavio u ruke genocidasa i neprijatelja RBIH-e osim Ministarstvo Sigurnosti, a KOM GENOCIDASU SRBINU SI PRIPREMIO \"MINISTARSTVO ODBRANE\" ...?!!! Zasto TO MINISTARSTVO koje je NAJVAZNIJE ZA RBIH-u niko ne SPOMINJE ? Nikada ? Sta to kuhas u ZAMCI ZAVJERE sa spiricem, covicem, dodikom i bevandom ? Sto SUTIS, koliko ces novca DOBITI IZ \"SANU KUHINJE \"srpskih barbara ZA PODJELU VOJNE I DRZAVNE IMOVINE NA ENTITETE ?
sto bolan dobar je camil
imal iko normalan da kaze camilu durakovicu da se ne provaljuje
izjave onog tupana camila durakovica o dolasku andjeline djoli u potocare trebalo bi zabraniti rad sda
Mi smo legitimni predstavnici Bošnjaka, a ne SDA.
Nije cudo sto ovi iz SDA nedaju vlast, cim je izgube znaju da ce zavrsiti kao Sanader. A brate i vrijeme je vise nek truhnu u cuzi, ali prvo da vrate sto su pokrali.
ODJ.EBI \"BRE\" Tihicu \"BRE\"!Unistio si ovaj Bosnjacki Narod,OKUPIRANI smo od silnih manijakalnih Turskih k.opiladi srba i njihove UDBE,omalozavaju nevine poklane Bosnjacke zrtve,sire se po Sarajevu i nasoj Bosni agenti Turski pod raznim \"Rokesrkim grupama,filmskim festivalima\",ekonomski ne postojimo,u skolama je zabranjeno uciti nasu Bosnjacku djecu o GENOCIDU,agresiji,nasa djeca odlaze na \"eskurzije\" sa vlaskom.....raz.j.ebao si nas na sve strane i omoguci pocetak novog genocida ali oporavice se moj ILIRSKI Bosnjacki narod!To zapamti!!
Hahahha, aja ovog Tihija, lud je totalno likonja