Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slušao sam maloprije snimak i mogu potvrditi da je onaj muški glas zaista glas das Željke.
ahahahah !! svaka cast !! XD
Jasenovac : mrzim tvoj nick, jer su mi tamo bili pobijeni preci kao zivotinje ! naciste ne volim ! (a niti ustase i cetnike itd)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Saradnja entiteta ocigledno dolazi u obzir samo kada treba da se odbrani kriminal.
BRAVOSIMO. HAJDE DA MI U FEDERACIJI A SRBI U R SRPSKOJ UDARIMO NA NJIHOVO BOGATSTVO-NARAVNO POKRADENO, NEĆEL BOG DATI DA POČNU SURADNJU, NE BI LI NAM KONAČNO KRENULO.
Politika politicara oba Entiteta jeste da se zacepe neposlusni novinari ma da mislim da su i ovi nekima pristrasni,tamo gdje interes politicara ima podudarnost tu nema problema za dogovor.....
Da su ovako ažurni i spremni na suradnju kad treba lopove hapsit , bili bi mi Švedska ....
NIJE MI JASNO KAKO SRPSKA POLICIJA SA CIRILICOM NA LEDJIMA ULAZI U PROSTORIJE NOVINSKE AGENCIJE NEZAVISNE BOSNE I HERCEGOVINE U SRED SEHER SARAJEVA A GADJALA GA TA ISTA POLIICIJA 4 GODINE SA GRANATAMA DJE CE OVO DA ODE SVE U VRAZIJU MATER !!!!!?? LUDNICA
Jbg klix, mjesecima imate Cvijana bukvalno u fokusu. Nije ni čudo da se Cvijan osjetio ucviljenim te odlučio djelovati po tom pitanju.
Ja sam cuo da je ranije bila musko, pa nakon nekog vremena druzenja sa micom iz laktasa odlucila promjeniti spol
Koja rugoba ova Cvijanovićka!
ovaj zeljka stvarno neki odvratan tip. lici na velikog bleka.
vala isto si musko mozda imas muda kucko
ne to je jebacica dodikova
Pedi drka u BiH, a dorbo ga placcaju usmjesto da gamad politicku za usi vuce
Mislim Incko, ma isto sranje drugo pakovanje,
Pa sta ste očekivali kada drzavom upravlja mafija i jos imaju svoju policiju i sudove gdje je sve korumpirano pocev od sekretarice , čistaćice pa do direktora itd...
Pa lopovi i ratni profiteri saradjuju i sad kao sto su saradjivali u ratu. Ko je prodavao kome ronhil u ratu...
JA MISLILA DA JE DODIK NAJGORI. GOREG OD OVE ŽENTURAČE NEMA. PA TO MI JE TREBALO BITI JASNO JER DODIK NIKOGA NE SIMPATIŠE OSIM POGANIJE OD SEBE.
Ma nije ona tu niko i nista kao i svi u SNSD, samo slusa Dodikova nardjenja i izvrsava bez pogovora.
sušić u interu za 5 miliona eura
Vazno je da postoje hrabri i dobronamjerni novinari sto otkrivaju istine o tome kako se ponasaju politicari u ostvarivanju vlasti.Nisu samo oni u Bosni meta mocnih .I drugdje su oni sto otkrivaju "istine" na udaru mocnih iz vlasti (Wikyleaks,Snowden,.....) Dobro to....Nego sta cemo s "Bobar-bankom" i "Rafinerijom".