Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LGBT portal KLIX na samu pomen peederčina banuje.Fuj ! Pljuc! Hraaak !
Živio rock & roll.Dole kurw,cajke i radodajke :) https://www.youtube.com/watch?v=orHkDYNFwEg
Bolje ne biti transseksualan nego ne biti transparentan .
Sjajni mjesec na Trebevic sjeo pa pogledo niza Sarajevo Eto ga 👍
nismo transparentni, ali imamo ćevape...
Ma daj?! Ma nemoguće!
E našta spadosmo da sa Štokholmom budemo u kategoriji.
nisu uzeli klix komentare u obzir
Nismo transparentni prema nastranim navikama, pogotovo ne da nam se to reklamira. Stop lgbt, sloboda za nas koji ne mislimo kao oni.
Pitam ja jarana Fahru ( ne onog političara nego jarana sa Ploče ): kol'ko je sati? Kaže on meni šta si navalio, sačekaj dok prođe ova ''povorka ponosa'' pa ću ti reči.
Nije istina, Transparency International su SDA botovi i samo bezveze blate naaaaajbolju vladu na planeti ikad igdje !!! FORTO, DEMANTUJ NA FB-U OVO ODMAH !!!
@peticaaa A ustvari ovo je Skaka ... povlačim izrečeno hahahahahhaha
@peticaaa Što si se uzjebbo, ba?