Kolumna
0
Ti divni ljudi
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super, sve si pogodio i lijepo napisao. btw, netko je naqpisao ajmo napravit dan bez mobitela AJMO! ajmo i dan bez INTERNETA i njega mi je vise pun racku
počinjem da mrzim sms poruke jer su dovele do toga da moje prijateljstvo sa jednom osobom skoro razore jer sa tako malo riječi se može napisati uvijek samo tekst koji je na neki način dvosmislen i biva pogrešno shvaćen. Često nešto što je bezazleno, bude shvaćeno kao sarkazam ili ljutnja, pa se tako, ponajprije zahvaljujući SMS porukama), moje prijateljstvo pretvorilo u jedan veliki nesporazum i sada je u nekoj fazi kome, iz koje ne znam da li će se probuditi \"neoštećenih vitalnih funkcija\" Stog, smatram također da je Asim potrefio temu, jer smo svi manje više bar jednom pstali žrtve novog vremena i novog načina komuniciranja.
Procitao si mi misli koje sam drzao u sebi imajuci u vidu da je to postalo \"uncool\" ili ne biti u trendu za ovo Facebook drustvo. Stisak ruke i iskreni pogled u oci vrijedi vise nego stotine lafo prijatelja na nekom serveru. Respect za text!
o ovome sam bas razmisljao dosta, RESPECT!
Mozda ste tako preokupirani jedno vrijeme, kao sto ste u djetinjstvu bili preokupirani nekom igrackom i onda vam dosadi.. Doci ce vrijeme kada ce vam dosaditi, pa cete provoditi manje vremena i koristii kvalitetno. Doduse vjerujem da ima i takvih koji su su placeni iz raznih razloga pa sate i sate provode vremena natezajuci i pametujuci po forumu pa upecaju ove druge. Ma ima svega a sto manje vremena provoditi to bolje.
Odlicno Asime! Vrh brate,ziva istina.
Dobar tekst , prijateljstvo je nešto najvažnije, a prijateljstva prava se nesteču uz monitor nego na stgari način Svaka čast Asime
tako to uvijek biva, starije generacije kritikuju one mladje - te oni cupavi, poderani, slusaju sejtansku muziku, uzimaju droge. \"ja sam u tvojim godinama i posao imao i troje djece hranio\". a nama je to najbolji period bio. tako je valjda i sa ovim nadolazecim digitalnim generacijama
nikad vise sredstava za komunikaciju a nikad manje komunikacije medju ljudima nije bilo
bome, valja. dobarr!
Svaka cast!!
Par exelence! Aferim Asime ko i uvijek,lijepo ti opisa danasnju iluziju postojanja u kojoj se mrezi zablude hrani zapostav samog sebe i okoline. Sellam. Ko i uvijek! BOSNA4EVER!
Predivan tekst!
iz ovih stopa obrisat acc na fejzbuku. asime svaka ti cas\' na ovom tekstu. ubo si samo tako
Ja opet mislim da vi svi malo skupa pretjerujete. Sve ovo sto nas okruzuje i sto nam se desava zapravo je dio evolucije covjeka. I ja se sjecam svog djetinjstva kad se igralo i zmire i ganje i lopte dok ne padnes s nogu, i uvaljivalo se u jabuke/trešnje i ostalo, sjecam se vremena kad je pojam kompjutera bio Commodore C64, ali sta sad, mene tada niko nije mogao odvratiti da se igram na taj nacin, ali isto tako ni mi se nismo igrali onako kako u se igrale generacije koje su zivjele 20-30-40 ili vise godina prije nas. Prema tome, svako vrijeme ima svoje obiljezje, ja svom djetetu necu dozvoliti da truhne ispred monitora i televizije, za mene je vrh televizije bio nedeljom prije dnevnika oni crtani od po 25 minuta (npr. Ninja Kornjace i sl.) Haj sretno!