Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno da ne znaci,ali dobro je da se krenulo svaki kriminalac manje je dobrobit za ovu zemlju jer ih ima masa,zato se toliko i opstruira SDP-ov prijedlog antikorpcijskog seta zakona.
Bitno je samo da se krenulo.Kad bi se usvojio zakon koji SDP propagira od 2012 godine,mislim da bi se moglo reci da smo krenuli naprijed i da ova zemlja moze napredovati,sve do tada dok ovi zlotvori opstruiraju nemoguce je bilo sta pozitivno uraditi.
Sve mi ovo smrdi haj nesto da uradimo makar i poturili covjeku korupciju posto et moze glasat za zakon o oduzimanju kriminalom stecene imovine...Ima pojedinaca koji uz rato se obogate i posle rata u razrusenoj drzavi prodajuci novine i za 20.god. steknu imovinu 200 miliona u razrusenoj zemlji dje potencijalnih tih njegovih novina ima 200 hiljada i stec toliki kapital sa tom novinom je nemoguca misija..Oslobodjenje je postojalo prije rata i bila uhodana firma i nema toliku imovinu al et dodje covjek iz kamenjara i za 18 god. posle rata stekne 200 miliona...
kap u moru ;)
Poruka je jasna, ko bude glasao za Zakon o korupciji, ovako će proći. (Stanka za BIH bila je ZA)
Na pocetku rada na setu zakona o antikorupciji, premijer Niksic je reka da niko ne moze biti iznad zakona i to je jedino cega se treba drzati pri hapsenju onih koji smatraju da su iznad istog. Bitno je da se klupko pocelo odmotavati i da ce oni koji su glasali protiv ovog seta zakona ubrzo shvatiti, da pravdi ne mogu pobjeci na taj nacin.
Da li uhapsen bitan politicar ili ne to sad nije poenta, on je uzimao 20000km a to mi nije nilamo nebitno...
Zato najveći lopovi iz SDA, HDZ-a i SBB-a nisu glasli za zakon o suzbija nju korupcije i organizovanog kriminalala, prvo treba uhapsiti glavnog u organiziranom kriminalu, a to je radončić, ne kaže se džabe riba se čisti od glave!
Bravo! Citam ove komentare na vijesti "Zastupnik u Parlamentu FBiH uhapšen prilikom uzimanja 20.000 KM mita" i svi nesto uzdizu i hvale Radoncica zbog toga ... ja kontam kakve su ovo ovce na ovom klixu jbt ...
kad uhapse fahru treba revidirati narodnu poslovicu da se riba čisti od glave u da se riba čisti od šupka.
Pa jednom se i to moralo poceti desavati ...
Uhapsili ovog " jadu" jer je iz propale SBiH, koja više nema nikakav uticaj! Da je kojim slučajem iz SDP-a, SDA, ili HDZ-, Lijanovićev pulen isl, tužilac bi na toj prijavi pojeo burek, zaflekao uljemi jogurtom i bacio je u smeće!
Naravno da ne znaci ali je dobar pomak, nek se vidi ko je sta radio i ko nas je u crno zavio.
O tome ti pričam ....:)
Svaka cast za SIPU ... samo ne mogu sad ovih komentara kako je Radoncic zasluzan ..kad nesto SIPA uradi sto nije u redu prema odredjenim arsinima, onda njome manipulise srbin Goran Zubac ..kada uradi ovako nesto sto javnost odobrava, onda je zasluzan Radoncic ... jeftino politiziranje .