Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo sto produkt ovog horora nije nekakva kuca strave u luna parku nego genocidna tvorevina koja jos nije ukinuta a usli smo u 21. vijek. j*bem te civilizacijo i cijeli moderni zapade
haj makar ste poceli nule oduzimat. prvo je bilo 45900 srba ekshumirano pa 4590 a sad 459.
ex: Kako mozes sam sebi lagati i ziviti sa sobom? Valjda ti je jasno da smo mi Bosanci imali Srpskog generala u Sarajevu, a kamoli Srpskih branitelja.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
A Dodik kaže da ne priznaje dan državnosti,genocidaši se neće promijeniti,zapamtite to braćo muslimani,ne zaboravite ove žrtve,da imaAllah podari Džennet...
amin
u tomašici nisu samo muslimani
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba sve Zlocince za koje se zna i koji slobodno hodaju kroz Bosnu à i citav Svijet na Facebook profil otvoriti i Svakog prijavit Tj Ime Prezime Mjesto gdje Zivi itd tj koji zlocin i sta je Uradio vjerujem da ce se Svakog Srbskog genocidasa rodjeno dijete ili unuk unuka stidjeti.
DOK BANDIT STOJI U TOMASICI, EVO I ZLOCINCA DARIA KORDICA NA SLOBODI! http://www.vecernji.ba/media/cache/15/0f/150fc040f6c64aae38acf0ef3fc410cb.jpg http://www.vecernji.ba/media/cache/66/75/6675356990e064d610205e9f355e1a9e.jpg
http://www.vecernji.ba/media/cache/ca/f7/caf70a8f2f4dc0e976e8ef09aa4aaec5.jpg
ex oriente lux:seres ko foka!!!!!
Neka si ti Zidove spomeno..ovako trebaju I bosnjaci, gdje god imaju priliku treba spominjati masovne grobnice.
hahhaha joj ovaj isti Uncle Junior :)
m'rs
jebo te otac cionisticki.
Sta nas boli dupe gdje ti stojis prljava svinjo.Znali ste vi odlicno sta cete napraviti raspadom SFRJ.Jbm li vam majku americku fasisticku.Vi ste ti koji ste napravili te grobnice.
Meron vi stojite pre hororom, a ja živim u hororu, imam državljanstvo države horora. U ovoj državi na desetine hiljada direktnih izvršilaca slobodno šeta državom, toliki je obim zločina da ih ima bar 50000 koji su silovali, klali, ubijali i koji slobodno hodaju po BiH. I niko ne poduzima ništa, ako kažeš nešto protiv ovdje te prozovu nacionalistom, kao idemo dalje, treba živjeti i raditi voziti se air srbijom i sl.
"Veoma je teško za mene da stojim na ovom mjestu, gdje jedna osoba stoji lice u lice s hororom, koji jedan čovjek može da učini drugom čovjeku",reče MERON i oslobodi ratnog zločinca od svih optužbi.
Dupljak stari
ako naleti na nekog sr.politicara,ima da bude ubjedjen da su to Srpska nejac u grobnici..
ovaj teodor je zivi horor koji je stao pred tomašicu
zalosno ... :(
Kada se ova tragedija dešavala neko se pravio pametan i još uvijek pregovarao o krnjoj Yugi