Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nositelji europskih vrijednosti.
@MuratTahirovic SELJACINO PRIMITIVNA.
@MuratTahirovic pa ne bih ni ja da mi dijete ide sa tim divljacima u skolu treba d aim prenesu vaske
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hrvatska policija, sigurno bez ikakvih sporazuma sa nasim sigurnosnim agencijama sprovodi migrante koje su pohvatali na svom teritoriju i protjeruje na teritoriju BiH, a nase vlasti kao i policija umjesto da prate stvar i ne dozvole takvu vrstu ugrozavanja zemlje, ne reaguju niti cine ono sto bi trebali u zastiti granice.
@smejsak2 to je poenta svega, ako ne pređu Drinu neće imat koga vraćat Hrvatska policija, a o tome Mektić ne priča
@MuratTahirovic pogledaj mu sliku na fejsu hahahah pravi taliban
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čitam komentare i razmišljam da li oni mogu biti validni za percepciju i stvaranje šire slike o našem društvu. Iskreno se nadam da ne mogu, ali ukoliko to jesu tada bi se trebali ozbiljno zabrinuti. Na ovolikoj količini antagonizma koji prerastaju u otvorenu mržnju i pozive na uništenje "onih drugih" mogu nam pozavidjeti sve dosadašnje generacije. Impresioniran sam količinom šovinizma, idiotizma, primitivizma, nekulture, neobrazovanja, manjka smokritike i vlastitog stava.
Ono kad si na naslovnici Guardian-a pa jos pritom zabije glavu u pjesak. Bravo HR!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Njihova država i granična policija a naši migranti.
U sprovodenju deportacija hrv policiji nude pomoc italija, njemacka i austrija!A ha ha
Sta sad to sve znaci i kakva je dijagnoza, kad evo hrvatska policija negdje na svojoj teritoriji skupi pohvatane migrante i sprovede do granice njima susjedne i prijateljske kako navode drzave bez rizika o bilo kakvom otporu, kao na nekakvu nelegalnu deponiju na kojoj formalno pravno postoji i policija ove zemlje koja je sebe i svoju ulogu de fakto svela na isti taj bezvrijedni otpad pa i u takvoj ambijentu i nije ni od kakvog zanacaja.
HDZ namjerno zaboravlja da su svi ozbiljni državnici u Europi osuđivali Tuđmanovu suradnju s Miloševićem. HDZ zaboravlja da je 300 000 vojnika iz BIH trebalo zavrsiti na hrvatskom ratistu da je BIH odlucila ostati unutar Jugoslavije pod komandom Milosevica. Zar nije ponižavajuće što na pogreb hrvatskom Predsjedniku nije došao niti jedan predsjednik europskih zemalja.
Prvo zatvor, pa nazad!Bez putovnice da ja probam uci-15 000 kuna(2000 e) klaze zakon!Dakle naplatiti kaznu ili zatvor, pa nazad!Bitno je da eu nema nista protiv!
Ovako bi isto i nas sutra u logore da se zarati ,,,,
Sta ce EU, kad se kod nas niko ne buni. Ljudi formiraju vlast, a migrantska prica moze od Marta.
ne znam da li vise Izraelci hebu Palestince ili Srbi i Hrvati Bosnje
Uzalud.Ovo je sipanje vode u bure pogođeno sačmaricom.Tek ima da dođu migranti i to specijalno u Hrvatsku.Ta zemlja je predviđena za mega kamp EU.
Razumijem da je Hrvate strah,dolaze stotine hiljada Azijata i Afrikanaca među kojima infiltrirano par hiljada ISIL terorista prekaljenih u ratovima po Aziji i Africi.Ali to će biti cijena ulaska u EU.Nema kod Germana ništa džaba i na lijepe oči.
@MuratTahirovic Znači mnogo je crnje nego što pretpostavljam.Kuku.Pavelić se okreće u grobu skupa s Tuđmanom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Udruženi zločinački poduhvat! Zar da očekujemo kulturu od Udruženog zločinačkog poduhvata!?
Javna je tajna da Srbija pa Crna Gora pomaze izbjeglice da udju u BiH a Hrvatska na sve nacine vraca nazad nije vazno jel po zakonu EU oni primjrnjuju zakone EU koji njima odgovaraju a koji ne lahko zaobidju, pogotovo ako se radi o BiH.....
Ustase pokazuju ljubomoru .... Bolje su migranti docekani u njemackoj ☝