Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još malo pa će Dodiku samo Vjetnamci dolaziti.
Priznat će Bosna Kosovo, odmah poslije Srbije 😁😁😁
Thaci i Haradinaj su pravi politicari. Pusis im ga Milorade,ito obrezanog.
Čekaj malo Hašime, budi strpljiv. RS Buldog još nije ni Bosnu priznao a u BiH mu svi jaja trljaju i moljakaju pa misle da si i ti licemjer.
Da je Thacija pozvao Bakir on bi opet odbio
Čovjek ima svoje dostajanstvo,a šta on da troši vrijeme za ništa,a za te takse mi bošnje nema šta da se ljutimo ,za sve smo glasali protiv Kosova,mi pratimo Serbiju,kako oni glasaju tako i mi
Thaci KRALJII TAKO SE VODI BITKA S NEPRIJATELJIMA... BRAVOOOO
taci ga izdominiro
Zašto se Erdogan miješa u unutarnja pitanja Bih
Nekaze se predsjednik Kosova ,vec predsjednik samoproglasenog Kosova i Metohije.
Rafalom ga Thaci federacija je uz tebe
Druga stvar,Laktasenko je spreman na prljav posao i zato je Taci odkazao dolazak na Jahorinu da nebi dozivio sudbinu Dindica .
E u ovom slucaju trebao je Taci doci u Sarajevo a doticni Laktasenko u ovom slucaju bi se trebao rukovati sa Tacijem i ujedno priznati Kosovo kao suverenu drzavu i ukinuti taxe,rijesen problem na Balkanu.
Covjek s mudima, ne ebe zivu silu, respekt
Placem sto Tachi nece doci. Da Bosna nije 4 godine ratovala sa Srbijom , pito bi te gdje bi ti i Kosovo bili