Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je odlican pocetak, jedva cekamo da se zavrsi modernizacija infrastrukture na stadionu Kosevo i da se ispune kriteriji, koje propisuju FIFA i UEFA, za održavanje međunarodnih utakmica ..BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA💪♥️
Prvo refletorti aBd, onda nadam se i teren stadiona.
Hajde neka nema vise onih pregorjelih sijalica, neka su jednom postavili reflektore kako treba. Ocito da nije ivog nacelnika da ne bi jos ni ova rasvjeta bila zamijenjena.
Mislim da je ovo bilo potrebno obnovit :D Staro i dotrajalo je bilo, neka ovo bude pocetak obnove Koseva :D
Bravo svaka cast, polahko ce i kosevo zasjati u najboljem sjaju
Nadamo se da ce Kosevo dozivjeti svoju modernizaciju, promjena rasvjete je bila neophodna, ali isto tako stadion mora da dozivi transformaciju i da nasa repka pocne svoje utakmice na Kosevu igrati!!!
Sigurno, sve ove price kontra Koseva padaju u vodu i priznali mi to ili ne ovo je jos uvijek nas najbolji stadion kakav god on bio. Nemojmo se brukati sa stadionima od 10 hilajda gledalaca koji su u rangu njemackih treceligasa, svaka cast ali i Grbavica i Bilino polje trebaju jos dosta poraditi da izgledaju kao stadioni dostoji repke. Na Kosevu jos zamjeniti travnjak, novi semafor i malo ga usminkati.
Prijasnja rasvjeta je bila dotrajala i sijalice vise nisu radile nego sto su radile.Tako da smatram da je ovo bilo i vise nego potrebno ulaganje
Jedna od boljih investicija opcine, na slikama izgleda bas dobro, a vjerujem da je uzivo jos bolje.
Kvalitetno ulozen novac.Ovo zasigurno mnogo znaci i igracima,i posjetiteljima na tribinama i dize rejting Stadiona
Kosevo vapi za ulaganjem sredstava i boljim uredenjem.Krenulo se dobrim putem ka tome
Odlicno izgleda ovako na fotografijama, nadam se da je uzivo jos bolje i da cu uskoro imatu priliku licno da se uvjerim u to.
Dobro, korak po korak, ocekujem da do naredne godine stadion bude bas onakav o kakvom se prica 🔝
KatoLIX propagira krizarski fasizam i siri islamofobiju namjestenim komentarima posebno,a i hrvatuju.dio su projekta sejtanskog vatikana da muslimane u Bosni svede na 1% i ukupno 3 dzamije kako je to u hrvatskoj
Nasoj drzavi je potreban jedan namjenski novi teren za reprezentaciju a dodatno tome da se ovi terene poprave, srede da i klubovi igraju na normalnim terenima.
dajte teren novi u 2018 ili se ugraditi ne mozete