Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove ostale države se muče sa silnim kanaderima. Mi imamo samo jedan Chuck Norris- Helikopter koji gasi cijelu Bosnu.
@Okrutni Hamo zato imamo hrvatsku srpsku silu i hiljade djamija
nazalost zivimo u takvoj zemlji gdje je nasim politicarima bitnije kako da nametnu nove akcize nego kako da zaustave unistavanje prirodnog bogastva.. da barem hoce podici kredit i kupiti dva kanadera..
kada prodje ova katastrofa reci ce..........ma valjda nece slijedeceg ljeta biti suse i vrucina, da'ce bog
Zato samo treba praviti lrstove od 50 metara u vis da nas Bog pogleda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu uhvatili piromane?
Okrecite vatru na Laktaše ako ikako moze.
GRAĐANI SPLITA VIDJELI PIROMANA ! -------------------------------------- Znaci ipak su piromani.
Hitno šaljite helikoptere izgoriše plantaže zeljaste materije koja izgledom asocira na marihuanu ....
Ubiljezi i ovo, pozari se prave istom trasom kojom treba proci koridor WC. Tako je bilo i prije par godina na potezu Konjic - Tarčin. Zbog ovog bi trebala glava da leti Novalicu, Terzicu i jos nekoj "eliti" http://depo.ba/clanak/77906/slucajno-ili-namjerno-pozari-podmetnuti-na-trasi-autoputa-kuda-treba-proci-koridor-5c Već vidjeno!!!
poslat ću ja pistolje za vodu , AKO već nemate kanadere 😂
ti njima pištolje oni tebi vodu 😂
Kada se požar utiša sve zasaditi malinama
@instalator ,izostavio si da kazes ko je koordinator:-)
Mi ćemo sačekat kišu ili da se samo ugasi :(
jeste li culi izraz Potemkinova sela? E to je taj helikoptercic u odnosu na velicinu i brojnost pozara. Zao mi borovine, trebace desetine godina dok se priroda obnovi, ali mi nas nije zao - sve smo zasluzili sta nam se desava. Neka se kupuju bijesna auta s rotacijama, a koji ce nam klinac bilo kakva tehnicka sredstva za protivpozarnu zastitu
Sretno ljudi! Da bar ovi ne pokradoše sredstva kojim bi se mogli helikopteri za gašenje uzeti, bilo bi vam lakše...
Nero piroman krivac
teletivicu balijo ogavna kupi jablanici 2 kanadera
Jedan helikopter hahahahahha.Ako tu pojedinci ne vide koliki je ovo jad od drzave onda stvarno ne znam
Glasace SDA,HDZ,SNSD treba kleti da im izgore kuce prilikom prvog pozara jer mudonje koje su oni izbrali snose odgovornost sa svojim glasacima za stanje u drzavi pa tako i u protiv pozarnim drustvima
Svi znamo, da je od ovih " sto do sto pedeset ljudi na terenu", bar pedeset onih koji "nadgledaju" slučaj i jedu govna svojim izjavama za medijske kuće u onim svojim jeftino-skrojenim odijelima i košuljama. Bitnije je to kako će se akcizama skupiti sredstva za izgradnju autoceste, koja se svakako može izgraditi samo jednim, od vaših mnogobrojnih kreditnih zaduženja. Je*e se vama što nam nestaju prirodna bogatstva i resursi.
Hrvatskoj želim da se čim prije "kutariše" vatrene stihije, te da se smiluje i pošalje našoj bijedi(Takvim nas učiniše) na ispomoć dva kanadera, koja bi za par sati sanirala ovaj požar, a usput da naši ministri vide kako izgleda i to čudo koje leti a ispušta vodu.