Feliks Vidović, ministar
0
"Teški kriminalci ne hodaju ulicama"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teški kriminalci ne hodaju ulicama - vozaju se u luksuznim automobilima bez dana radnog staža i sa prijavom na birou ? Šta tu ima čudno ?
Teški kriminalci opasni su za državu, ali ne ugrožavaju pojedince ni blizu kao tzv. kokošari, štetočine koje su konstantno na ulicama, koji presreću djecu i i žene i stavljaju im šarafciger pod grlo, prijete, otimaju, obijaju auta, kuće itd. i kojima sudstvo mizernim ili nikakvim kaznama daje poruku ohrabrenja. Da li znate npr. ko je maloljetni Hakija Hasić, s kim sve sarađuje i šta je dosad počinio? Gdje je sad Hakija? Vjerovatno spava, jer radi i noćnu. A kad se malo odmori, otići će u trolejbus ili će pred neku školu, da čvakne koju marku i mobitel.
Kada kulturno napišemo nešto protiv SDP-a, sa-x briše komentare, ali zato zadržava komentare sljedećeg sadržaja: \"Hej ti gospodin \"ua ua\" ... jel ti to stvarno živiš u uvjerenju da dobra limarija na tvome automobilu može da ti garantuje da posjeduješ glavu otpornu na zalutali metak ??? Jesi li ti to neki od političkih milicionera u stilu onih razbojnika koji se skrivaju iza uniformi i institucije \"policijska uprava Stari Grad\" ???\" Zašto?
Jesi li to ti, Šejla Jugo Turković?
Da Bog da ti ovi \"lagani\" kriminalci oko kuce hodali i djeca ti medju njima rasla!!!!
Ministre Vidoviću ! Rovčanin Malče brat osuđen je na sedam godina zatvora. Trenutno je na izdržavanju kazne, a svaki dan šeta Ferhadijom. Kako majke ti.
Ne lupaj, jado. Nemaš ni 4 kvadrata, a nešto bi da se pitaš.
Hej ti gospodin \"ua ua\" ... jel ti to stvarno živiš u uvjerenju da dobra limarija na tvome automobilu može da ti garantuje da posjeduješ glavu otpornu na zalutali metak ??? Jesi li ti to neki od političkih milicionera u stilu onih razbojnika koji se skrivaju iza uniformi i institucije \"policijska uprava Stari Grad\" ???
Po evropskim standardima, svaki zatvorenik ima pravo na 4 (četiri) kvadratna metra, ili drugačije rečeno, zatočeničkoj populaciji bi trebalo omogućiti gustinu naseljenosti od minimalno četiri kvadratna metra po zatvoreniku ... ali u Bosni i Hercegovini je postalo skoro nemoguće pronaći zatvor koji obezbjeđuje evropske standarde .... FUJ, FUJ, FUJ ...
Slažem se sa konstatacijom da \"Teški kriminalci ne hodaju ulicama\" ... oni se zapravo vozaju službenim vozilima i skrivaju iza diplomatskog ili poslaničkog imuniteta, i uživaju punu potporu onih sudija i tužioca koji vrlo efikasno razaraju ekonomsko tkivo Bosne i Hercegovine !!!
Za ovo predlazem da institucije BiH , predloze ovog ministra za Nobelovu nagradu za mir . U skoli nas nisu nikad ucili kako da budemo losi ministri , a posteni kriminalci .
Vidi ministra prvi put te vidim u zivotu, odkud sad ti izade iz hibernacije ili vec iz cega ... UZAS
felikse očito si ti dio kriminalne organizacije kad imaš hrabrosti to da kažeš, ali neće te još dugo pa ne može valjda ovaj narod ostati glup vječno
Na manje od godine? Pa niste ih trebali ni osuditi. Bem te, znaš li za kakva se zlodjela u ovoj državi dobija godina dana zatvora? Za pisanje pjesama sigurno ne.
OVI MINISTRI SU ISTO KAO KRIMINALCI LOZE NAS
Pa glupane jedan kad ces skontati da je i u ratu bilo bezbjednije nego danas, a faca ti je pravi karambol u Tarcinu glupsone