Sve više povrijeđenih zbog poledice
0
Teška situacija u Mostaru, bura dodatno ometa normalizaciju
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država za smrzavanje/umiranje od gladi, reketamo prvi, krademo više! BIRALI STE NAS, ETO VAM BOŽIJE KAZNE!
Ajd ti jarane spakuj kofere pa u Srbiju.... tamo negdje na ibarsku magistralu, uzivancija, sve bogata sela, A i ovi drugi u Hrvatsku.... Negdje u slavoniju, duva lijepo....uzmes kredit, super ti bude....
Sad vam je jasno u kakvoj zemlji zivimo!!Najbolje nek se podeli na tri dela Bih i svako svojim putem,jer ovako vise ne ide.
Koja je razlika izmedju Turcina i Govneta ? Govno te ne izradi.
A sta je sa dodjelom diploma u subotu ????
Prestrašno sramota 21 stoljeće gdje smo? Nespremni !!!Hvala našim političarima!
Golemo nas je ovo zadesilo ljudi bolan umiru dajte jebli vas tranvaji nego šaljite iz sarajeva pomoć.
Nema ni struje na lijevoj strani od sinoc.Bruka je da grad nije uvezan strujom,tako da ne moze jedna strana drugoj pripomoci u ovakvim situacijama.
A to što nema struje već 11 sati na istočnoj strani se ne spominje ako ovo nastavi još ovaj dan imati cemo stotine smrznutih u Mostaru. Ovo je katastrofa :-(