Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je bajram
Slažem se s tobom i potpuno te podržavam!
terzicu imas moju podrsku da ostanes u UAE i da se vise nikad ne vratis..a za Bajram pozovi drugove iz Stranke..neka putuju slicnim avionom kojim je putovao i pokojni predsjednik Makedonije Trajkoski...
U drzavi u kojoj ima toliko malverzacija s porezima i carinama jedino rjesenje barem na startu uvodjenja PDV-a je JEDINSTVENA STOPA. Kada se vide efekti, odnosno da li ce drzavni budzet biti puniji za finansiranje, izmedju ostalih, i socijalnih programa, onda se moze pricati o vise stopa PDV-a. Danas je Zlatko Lagumdzija populisticki izjavio kako uvodjenje jedinstvene stope PDV-a znaci povecanje troskova prosjecne porodice za 500 maraka godisnje. A upravo je njegova Vlada prva dozvolila farsu sa navodnom domacom proizvodnjom automobila u Vogosci cime drzava godisnje gubi oko pet miliona. Zlaja populista, koji se danas toliko zalaze za socijalnu politiku, donio je bez ikakve osnove smanjenje poreza za "domace" automobile sa 20 sa 7 posto, cemu treba dodati oslobadjanje od carine od 16 posto. A danas je naglasniji kad prica da ce se jednak porez placati za hljeb i automobile. Daj boze da ljudi imaju mogucnosti kupovati nove automobile radi sigurnosti i punjenja budzeta umjesto sto za nekoliko hiljada maraka uvoze trulje sa zapada. O drugim slucajevima, prepakiranja prehrambenih proizvoda i stavljanja etikete "proizvedeno u BiH" da i ne govorimo. I tu se donose diferencirane stope kao u slucaju auta iz Vogosce.
Andrej uredu je ba ne jedi govna dzaba
Zar ne vidite da je to sve njegova manipulacija kako bi ucjenom došao do cilja koji se zove opljačkaj još više obične građane, a daj još više ratnim profiterima i sličnim. Koja je logika da se hljeb i skupocjeni mercedes oporezuju isto! Big nemoj braniti Terzića, jer nije zaslužio! Obični je pijun SDA i stranih kolonizatora! Da je mislio ozbiljno ostavku ne bi dao na aerodromu i zbrisao u UAE, čime je jasno se nasmijao građanima u lice i rekao im jebe mi se za vas, već bi u parlamentu podnio ostavku. Dakle Terzić je jedan obični nesposobni manipulator kojim upravljaju drugi, a takav nam premijer ne treba!
dobro. nemojte pretjerivati. nije ni bolji ni gori od ostalih. mene u stvari ne interesuje terzic, interesuju me principi. jedinstvena stopa pdv je ok, samo bih volio da one bude sto niza. ovako kako se govori mislim da je previsoka.
Muslimani kao Muslimani vise ne postoje...To se sada zove Bošnjak odnosno Bošnjaci...
Terzic je najbolji i najjaci politicar trenutno u Bosni i Hercegovini Terzic rulla! :D
Terzicu ne daj se... samo naprijed...
samo jedinstvena PDV stopa. a sve ostalo je: hir, hir, hir/sve je samo hir/(c) josipa lisac.
ako bi ovako posmatrali stvari, onda je svaki porez na neki način pljačka gradjana. onda su u vladama svih zamalja svijeta sve sami profiteri i lopovi. upravo razlicite stopa pdv-a otvaraju mogucnost za razlicite mahinacije. kako neko rece na ovom forumu kao hljeb bi se prodavali i automobili iz vogosce. tacno je da su primanja politicara enormna i da to nije u redu, samo mislim da se to odnosi na sve politicare, bez obzira kojoj stranci pripadaju.
potpuno je u pravu Terzic...
Andrej opet sipoco da serendas i da prosipas gluposti ,lazi i da siris propagandu . Gospodine Terzicu imas veliku podrsku od gradjana BIH da istrajes i sprovedes sve reforme u BIH , kojesu od bitnog znacaja za buducnost BIH. I zato nedozvoli dusmanima davas sprijece u pozitivnim i dobrim namjerama koje cinite da promjenite mnoge negativne stvari , za dobrobit sviju gradjana BIH .Morate da istrajete , morate ostati mudri , pametni , okretni , nedozvolite dusmanima davas zastrase da propagandu vode protiv vas i nase BIH. Gospodine TERZICU morate osjetiti skoje strane dolaze ostri vjetrovi , i kako i na koji nacin dase suprostavite bocnim vjetrovima. Pozivam sve Muslimane u BIH ostanite slozni jedistveni i iskazite vasu podrsku gospodinu TERZICU. Pozivam sve Hrvate iskazite vasu podrsku gospodinu TERZICU za dobrobit sviju nas u BIH. Pozivam sve Srbe iskazite vasu podrsku gospodinu TERZICU za bolje buducnost , i pocnite izlazite iz mraka , ugledajte svjetlo dana.
Lažeš Terziću! Ovo je tvoj samo jeftini trik kako bi putem ucjene natjerao da se usvoji tvoj prijedlog PDV-a, koji bi trebao dodatno da opljačka građane, dok bi ti i ostali profiteri još ugodnije živjeli! Koja bi budala podnijela ostavku na funkciju koja omogučuje enormna primanja i đabna putovanja po svijetu! Sama činjenica da si podnio ostavku na areodromu i odmah otputovao u UAE je dovoljan pokazatelj koliko ti je stalo do države i njenih građana.