Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Htio bih samo da priupitam WTF-a dali je kada bio seljak po rijecniku nebih rekao.
Gospodine Terzicu posto si potencijalni kandidat za predsjednika SDA budi korektan spram partijskim kolegama i ne ulazi natraske u izbornu kampanju. Postoje drzavne institucije koje ce da stvari dovedu na svoje mjesto a ti budi na usluzi tim institucijama da sto korektnije obave svoj posao. Ne zaboravi da ce svako znjeti ono sto posije.
ljudi,problem ove dryave nije nedjad brankovic,nego njegova SVASTIKA
lloyd je glup jer ste se vi pronašli u ovome što je rekao pa vam ne odgovara?ha ha..kako tipičnoooo... velika nepravda...mom ocu se čitav radni vijek odbijalo od plate za stan koji nije nikad odbio,pa je napravio kuću, pa je ta kuća u ratu srušena, pa je ponovo pravio bez pomoći države, a neko je stan što se od njegove plate gradio kupio za certifikate! da li vam ovo zvuči kao pravda?!ma da..kako da ne...
Niko nije kriv dok ga sud ne osudi, pa ni Brankovic!
nemojte tako loyd je nadaren za gluposti :)
@Lloyd nemas ti jarane pojma koliko gluposti izvaljujes u ovim svojim postovima. Kada se malo bolje razmisli ti si u stvari prava slika i prilika BiH koju tvoje okruzenje zagovara: lupas bez ikakvog smisla i jos ti vjeruju da si u pravu. Ne bi ti meni care ni kokos dobio na cuvanje dok se ne skolujes.
Znate li ko je Masa Miskin? Masa Miskin je Mircerka....
Lopovi ne daju svoga lopova! Majku li im seljačku! Popadaćete kad tad!
Ma bravo majstori !!!!
Ovo čika Zlaja putem svojih instrumenata satire Tihićeve protivnike. Čika Zlaja je No1 u BiH po političkoj moći - Capo di tutti capi.
lloyd, glup si!
odlucno su odlucili da ne odlucuju o odluci.... majko moja koja sirotinja za vas glasa zasluzila je sve ovo i jos duplo...
brankovic jeste lopov, ali mali istureni lopov, veci od njega je tihic. a hiljade bih gradjana su \"pokupovali\" cijeli stambeni fond bih za iznose mjesecne kirije stana kojeg su prije toga placali? s time su osteceni gradjani bih koji su prije rata imali kuce, jer njima bih nista nije dala, ali je zato \"radnickoj klasi\", oficirima jna iz srbije poklonile milijarde maraka stambenog fonda za certifikate?
Hajde sada recite da nemate razumjevanja ni za ovu odluku!!!