Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozes i dalje samo da pokusavas izazvati nekakav sukob izmedju 2 najbrojnije navijacke ARMIJE u BiH, a mi ti se smijemo. Procitan si odavno. Za koga radis? Ko te placa?
Ne ne nikako . Samo se mi nadajmo . Koje gluposti izjavljuje ovaj starac .
Ljudi, što je ovo, ona slova za šifru mi izašlo \"WEHAB\"? Znal neko da nije pocelo i po Sarajevu
Veca su opasnost pitarcici , prvenstvo uskoro pocinje , nego Maoca Gornja i ovo saka Vehabija...
Zato sto na engleskom \"bug\" znaci \"greska\"
A zasto BOGojno u najmanje 5 navrata u tekstu?
Problemi ce pocet tek onda kad Evropa stvarno ukine vize. Vidjecete.
\"Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji wehabbija, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo wehabbije.\" \"Nas ovdje zovu wehabbijama, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo wehabbije, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam wehabbije donijele. Ali mi smo i Bošnjaci\" - izjavio je jucer Dr C.erić.
Dragi Inzko, Bosna je prelijepa zemlja, ja sam prije par godina napio se krava, imo\' 3 promila alkohola u krvi, ubio zenu 407-com, na M17 u Zenici. Lezo samo dva mjeseca u KPD-omu, Zenica, i onda raspalio kuci u Austrju. Nemojte Bosance zezat s tm vizama, niko mi ne bi mogao izaci u susret kao sto su oni.Jedan fin i obrazovan narod s kojim se sve da rijesiti.
ja mislim da ce vehabije samo ubrzati viznu liberalizaciju za nase gradjane... za Saudijsku Arabiju
Koji bolan terorizam?? Da ne rise svega ti...znamo sve..skontali smo..